DNA isi extinde portofoliul de solutii

BUCURESTI - 3 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

La 8 ani de experienta de succes ca Reprezentanta Regionala CA, dupa o analiza atenta a evolutiei proceselor de business si a necesitatilor actuale ale pietei, DNA Software a luat decizia fireasca de de a-si extinde portofoliului de solutii si servicii si de a-si concentra expertiza in zonele de securitate, stocare si networking.

Portofoliu extins
Din dorinta de a raspunde cat mai eficient nevoilor clientilor si pentru a se inscrie in tendintele pietei locale, DNA a decis recent extinderea portofoliului sau de solutii. Astfel, pastrand integral solutiile CA (Computer Associates), portofoliul DNA include in prezent si urmatoarele solutii complementare:

-Juniper Networks – solutii si aplicatii hardware de securitate, acceleratoare de aplicatii, routere pentru companii medii si mari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net
-Extreme Networks – solutii de networking si switching. Extreme Networks se remarca prin retelele deschise convergente de mare disponibilitate, la costuri avantajoase si usor de utilizat, atat in prezent, cat si pe viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.extremenetworks.com
-Secure Computing – firewall/VPN, solutii de securitate a continutului, a autentificarii si de management al amenintarilor IT. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: www.securecomputing.com

Pentru fiecare dintre vendorii pe care ii reprezentam, compania noastra asigura urmatoarele servicii:
-implementari indiferent de marimea proiectului
-consultanta pentru arhitecturi de proiect
-customizari la cerere
-organizare de programe educationale si de instruire
-intretinere si mentenanta

Odata cu extinderea portofoliului de solutii, DNA si-a reorganizat structura interna si a alocat noi resurse care sa preia si sa aplice eficient noua strategie de abordare a pietei. Astfel, DNA Solutions va pune la dispozitia clientilor sai solutii integrate organizate pe 4 directii:
-solutii de management al securitatii IT: managementul amenintarilor, al identitatii accesului, securitatea informatiilor, prevenirea intruziunilor in retea
-solutii de management al stocarii datelor: back-up si recovery
-solutii de management al retelelor: managementul sistemelor si al echipamentelor de retea, monitorizare si calcul al performantelor, echipamente pentru retea
-solutii de optimizare a afacerii: solutii pentru HelpDesk, project&portfolio management, portal, modelare de date si baze de date

Un nume conform noii strategii
Tinand cont de extinderea semnificativa a tipurilor de solutii promovate, am decis sa ne schimbam titulatura comerciala din ‘DNA Software’ in ‘DNA Solutions’, iar sigla noastra a fost si aceasta schimbata.

Un web-site nou
Ca urmare a extinderii portofoliului de solutii, s-au impus modificari semnificative in continutul de informatii existente pe web-site-ul companiei. Ca atare am restructurat intregul web-site concetrand informatiile pe categoriile de solutii existente in portofoliu. Va invitam sa vizitati noul site, pe care speram ca il veti gasi usor de utilizat pentru a ajunge la informatiile necesare: www.dna.ro

Recenta extindere de potofoliu, implicand redefinirea strategiei de business privind relationarea cu vendorii, se incadreaza principiului mai larg de orientare catre piata – implicand capacitatea de a raspunde si anticipa nevoile si tendintele acesteia. Indiferent de vendorii prezenti in portofoliu, DNA Solutions considera ca sustinerea intereselor clientilor constituie baza parteneriatelor pe termen lung.

Despre DNA Software

DNA Solutions este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT integrate destinate protectiei si managementului datelor, avand in portofoliu peste 160 de clienti. Din 1998 cand a fost infiintata compania, DNA Solutions si-a imbunatatit si extins continuu portofoliul, atat prin adaugarea de noi produse si servicii profesionale, cat si prin mentinerea standardelor calitative inalte bazate pe ISO 9001: 2001. DNA Solutions se adreseaza companiilor din Romania interesate sa transforme investitiile IT in avantaje competitive. In prezent, DNA Solutions are parteneriate si promoveaza solutiile CA (Computer Associates), Juniper Networks, Extreme Networks si Secure Computing. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dna.ro

Aurelia Anghel
aurelia.anghel@dna.ro