DoHu Consulting lanseaza o aplicatie pentru Managementul Deseurilor

BUCURESTI - 22 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Dohu Consulting a lansat in data de 15 februarie o aplicatie pentru managementul integrat al deseurilor avand la baza ultimile cerinte legislative europene si nationale in domeniul protectiei mediului.

DoHu Consulting lanseaza o aplicatie pentru Managementul Deseurilor

Managementul deseurilor este o activitate necesara, obligatorie pentru orice societate comerciala. Aplicatia recent lansata vine in intampinarea  viitorilor utilizatori cu o interfata moderna, usor de administrat si utilizat.

Aplicatia “Evidenta Deseuri” este proiectata si realizata astfel incat minimizeaza efortul agentilor economici de a fi in conformitate cu ultimile cerinte de trasabilitate, de raportare, de gestionare a deseurilor si de autorizare cerute de agentia nationala de mediu si forurile europene, prin actele normative aferente (legi si ordonante de urgenta).

Evidenta Deseuri” este o aplicatie web-based care ajuta la inregistrarea principalelor activitati legate de gestionarea deseurilor si documentatia aferenta, controalele si costurile derivate, oferind trasabilitate pentru deseurile generate, multiple forme de raportare, cu posibilitatea de utilizare a mai multor puncte de lucru, continand un sistem de alertare pentru autorizatiile si contractele pe cale de expirare.