domnita    

Comunicate de presa si evenimente pe tema domnita

 • domnita. Fainurile nobile SAPTE SPICE, acum in tinuta de gala

  domnita

  Bucuresti - 7 June 2017

  Comunicat de SAPTE SPICE SA

  SAPTE SPICE, unul dintre cei mai mari producatori de pe piata de morarit din Romania, a reunit cele mai fine fainuri nobile ale sale sub numele COROANA , un brand care va stabili noi etaloane in industrie. Din aceasta familie fac parte atat fainuri ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: faina , principesa , saptespice , coroana , ducesa , domnita

  Vezi toate comunicatele de presa despre domnita

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul domnita.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la domnita. Informatiile despre domnita cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul domnita, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la domnita, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.