Comunicate DOMO Retail

DOMO Retail

Compania DOMO Retail a emis 24 comunicate de presa

 • De Paste, Domoferta bate orice oferta!

  BUCURESTI - 12 aprilie 2012

  Compania Domo a pregatit pentru perioada Sarbatorilor Pascale o serie de oferte imbatabile ca pret, venind in sprijinul consumatorilor de electronice si electrocasnice care au dorit sa-si faca sau sa faca un cadou de Sarbatori.    comunicatul de presa

 • DOMO, singurul retailer aflat in continua expansiune!

  BUCURESTI - 10 aprilie 2012

  Lider pe piata retailului de electrocasnice si totodata cel mai dinamic retailer de electronice si IT&C din Romania, Domo, a deschis pe 5 aprilie un nou magazin in Piatra Neamt.
  Situat in Hermes Shopping Center, cu o suprafata de 900 mp, noul magazin Domo ofera locuitorilor din orasul Piatra Neamt posibilitatea de alegerii dintr-o gama completa de produse electronice, elctrocasnice si IT&C. Investitia pentru amenajarea acestui magazin a fost de peste 250.000 euro, fara stocuri.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 8 februarie 2012

  Bucuresti, 08 februarie 2012 – DOMO si Piraeus Insurance Broker au incheiat un parteneriat care permite achizitionarea de polite RCA direct de pe site-ul www.domo.ro.
  Astfel, incepand cu aceasta saptamana, doritorii de polite RCA vor putea solicita asigurarea online, urmand cativa pasi simpli
      comunicatul de presa

 • Domo, al doilea magazin deschis, din cele 7 programate pentru ultimul trimestru!

  BUCURESTI - 31 octombrie 2011

  Lider pe piaţa retailului de electrocasnice şi totodată cel mai dinamic retailer de electronice şi IT&C din România,Domoa deschis in data de 28 octombrie un nou magazin in Constanta.
  Situat in Maritimo Shopping Center – noua atractie comerciala a orasului Constanta – cu o suprafata de 1200 mp, noul magazin Domo ofera constantenilor posibilitatea alegerii dintr-o gama completa de produse electronice, elctrocasnice si IT&C. Investitia pentru amenajarea acestui magazin a fost de aproximativ 250.000 euro, fara stocuri.
      comunicatul de presa

 • Domo deschide al doilea magazin in Oradea

  BUCURESTI - 13 octombrie 2011

  Lider pe piaţa retailului de electrocasnice şi totodată cel mai dinamic retailer de electronice şi IT&C din România, Domo deschide in data de 14 octombrie al doilea magazin in Oradea.
  Situat in Oradea Shopping City – noua atractie comerciala a orasului de pe Cris – cu o suprafata de 1400 mp, noul magazin Domo ofera oradenilor posibilitatea alegerii dintr-o gama completa de produse electronice, elctrocasnice si IT&C. Investitia pentru amenajarea acestui magazin a fost de aproximativ 500.000 euro, fara stocuri.
      comunicatul de presa

 • Radio Domo, cea mai nouă surpriză de la căţelul Do şi pisica Mo

  BUCURESTI - 30 septembrie 2011

  Pentru a le oferi pasionaţilor de electronice, electrocasnice şi IT&C o experienţă unică şi cât mai plăcută în magazinele sale, Domo, cel mai dinamic retailer de profil din România, lansează propriul său post de radio - Radio Domo.     comunicatul de presa