DOMO face “Primi pasi… pentru o Casa de Piatra”

BUCURESTI - 30 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Industrie, IT&C, Monden / Lifestyle, Retail

Live site

Domo lanseaza, in premiera pentru Romania, proiectul “Primii pasi… pentru o Casa de Piatra”. Ideea americana a listelor de cadouri pentru nunta prinde contur si in Romania, gratie programului initiat de Domo. Proiectul isi propune sa vina in intampinarea tinerilor care intentioneaza sa-si uneasca destinele incepand cu anul 2014.

DOMO face “Primi pasi… pentru o Casa de Piatra”

Mecanismul proiectului e pe cat de simplu, pe atat de eficient. Mirii vor merge la cel mai apropiat magazin Domo si, insotiti de un consultant de vanzari isi vor realiza lista de cadouri. Ei vor primi un cod unic si o parola prin intermediul careia vor afla, in orice moment, care este statusul de achizitie pentru fiecare cadou din lista lor. Tinerii vor primi de la Domo carduri cu informatii utile privind accesarea aplicatiei de catre invitati, card ce va fi trimis invitatilor.

Proiectul va fi lansat in cadrul targului de nunti “Mariage Fest” din 1-3 noiembrie 2013 din Piata Constitutiei  Bucuresti, primul targ de nunti al sezonului 2014. Vizitatorii vor avea ocazia sa afle mai multe informatii drespre acest proiect intr-un cadru mai putin conventional si vor putea participa activ la sesiunile culinare pregatite special cu aceasta ocazie.

Mai multe detalii despre acest proiect se pot gasi pe paginile de facebook Domo sau pe domomariage.domo.ro.

Taguri: Domowedding wish list