DOMO inaugurează cel de-al zecelea magazin din Bucureşti

BUCURESTI - 2 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Retail

Live site

Retailerul electroIT DOMO deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin în București, în urma unei investiții de 800.000 EUR. Magazinul, situat în centrul comercial Vulcan Value Centre, este cel de-al zecelea magazin DOMO din București și al 91-lea din țară.

DOMO inaugurează cel de-al zecelea magazin din Bucureşti
 Deschiderea noului magazin continuă angajamentul nostru de a fi aproape de consumatori, devenind parte din stilul lor de viață și aducându-le tehnologia care le face fiecare zi mai frumoasă și mai ușoară. De asemenea, noul magazin respectă promisiunea DOMO de a oferi o experiență unică de cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern. 

Kim Koellner, CEO DOMO Retail

Magazinul DOMO din cadrul Vulcan Value Centre are o suprafață de 1000 metri pătrați dedicată expunerii produselor, cu o ofertă largă de produse electrocasnice și un spațiu extins destinat testării gadgeturilor și echipamentelor IT.

Primul magazin deschis în sectorul 5 al capitalei păstrează acelaşi concept apreciat de clienții DOMO din toată ţara, produsele fiind prezentate într-un mod care facilitează studierea, testarea, compararea și alegerea lor. În plus, clienții primesc aici consilere și informațiile personalizate de care au nevoie și pot beneficia de serviciile de instalare la domiciliu, garanție extinsă, transport garantat, retur în 31 de zile, precum și vânzare în rate.

”Deschiderea noului magazin continuă angajamentul nostru de a fi aproape de consumatori, devenind parte din stilul lor de viață și aducându-le tehnologia care le face fiecare zi mai frumoasă și mai ușoară. De asemenea, noul magazin respectă promisiunea DOMO de a oferi o experiență unică de cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern.”, declară Kim Koellner, CEO DOMO Retail. ”DOMO Vulcan Centre face parte din magazinele din rețeaua noastră selectate pentru a găzdui, în prima etapă, tinerii care vor participa la programul DOMO Management Trainee” adaugă Kim Koellner. În cadrul programului sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO.

Magazinul DOMO din cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre (str. Mihail Sebastian nr. 88) își va deschide porțile pe data de 4 septembrie, de la ora 10:00, așteptând clienții cu numeroase oferte speciale, și va fi deschis publicului în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 - 22:00.

În urmă cu o săptămână, compania a anunțat dublarea suprafeței magazinului DOMO situat în Ploiești Shopping City, acesta fiind mutat într-un spațiu de 800 metri pătrați.

Despre DOMO Retail

Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în Electro-IT din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine cu mai mult de 1.000 de angajaţi, precum şi platforma online www.domo.ro, care oferă o gamă de peste 15.000 de produse din 17 categorii diferite.