DOMO Ploiesti Shopping City – un nou concept de magazin

BUCURESTI - 9 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail

Live site

Vineri 6 septembrie, la ora 10, DOMO a deschis cel de-al doilea magazin in Ploiesti Shopping City. In premiera, magazinul abordeaza un concept vizual inedit intr-o combinatie eleganta de alb si negru.

DOMO Ploiesti Shopping City – un nou concept de magazin

In magazinul din Shopping City Ploiesti, Domo expune in premiera produsele pe un mobilier complet reproiectat pentru a facilita clientilor optiunile de a studia, compara si alege produsele.

Sistemul de directionare si semnalizare a categoriilor, alaturi de modalitatile de expunere a produselor converg unitar  catre un singur obiectiv, in scopul caruia Domo isi concentreaza eforturile de ani de zile: oferirea unei unice experiente de cumparare!

In Ploiesti Shopping City Domo isi propune sa ofere pasionatilor de tehnologie o gama larga de produse audio-video si IT&C de ultima generatie.

Deschiderea celui de-al doilea magazin din Ploiesti Shopping City a fost marcata si de o campanie agresiva de comunicare si promovare a gamelor de electronice, electrocasnice, audio-video si IT&C. De exemplu, doar pana la 10 septembrie, puteti cumpara o tableta Prestigio Multipad de 7 inch cu doar 279 de lei, un Notebook HP cu 2 Giga de Ram si 2 ani de garantie, cu doar 1099 lei dar si un Smart TV LG cu numai 1199 lei!

Campania de marketing destinanta deschiderii dublata de notorietatea pe care brand-ul Domo o are in Ploiesti au au adus in primele trei zile de la deschidere un trafic de clienti mult peste asteptari. Cele mai vandute categorii de produse au fost televizoarele si produsele IT&C.

Despre DOMO Retail

Domo Retail, cel mai de incredere brand din electro-retailul romanesc, detine o retea natioanala de 100 de magazine cu peste 1000 de angajati. Prezent pe piata romaneasca de mai bine de 16 ani, Domo ofera clientilor sai o gama completa de produse electronice, electrocasnice si IT&C, adaptata permanent noilor tendinte din retailul modern.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de produsele comercializate, promoții şi concursuri ne puteţi urmări şi pe paginile noastre de Facebook:
Domo Online: http://www.facebook.com/DomoOnline?fref=ts
Do de la Domo: http://www.facebook.com/domo.retail?fref=ts
Mo de la Domo: http://www.facebook.com/mo.retail?fref=ts