Reduceri sanatoase, la Domo, cu cardul Sensiblu!

BUCURESTI - 4 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle, Retail, Farmaceutic

Domo si Sensiblu au placerea de a va anunta inceputul unei colaborari sanatoase si durabile!

Reduceri sanatoase, la Domo, cu cardul Sensiblu!

Incepand din 3 decembrie 2012, toti posesorii unui card de fidelitate Sensiblu il pot utiliza la cumparaturi in magazinele Domo, obtinand pe loc o reducere. In perioada 3-9 decembrie 2012, aceasta reducere va fi de 5%, iar dupa aceasta data reducerea va fi de 3%.

 In prezent, reteaua de Domo numara peste 100 de magazine, urmand sa mai deschida 3 magazine in luna decembrie a acestui an.

Reteaua Sensiblu are peste 400 de farmacii si unul dintre cele mai performante programe de loialitate, cu peste un milion de carduri de fidelitate active.

 Astfel, pentru toti clientii retelei Sensiblu, cardul de fidelitate va aduce, pe langa discounturi pe loc sau acumulare de puncte in farmacii, un beneficiu in plus: reduceri pe loc in toate magazinele Domo din intreaga tara.

 

Despre Domo

Domo Retail este cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice si IT&C  din Romania, lider de piata in retailul de electrocasnice, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale. Domo Retail deţine o impresionanta reţea naţionala formata din peste 100 magazine cu peste 1.000 angajati, precum si magazinul on-line www.domo.ro.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de produsele comercializate, promoții şi concursuri ne puteţi urmări şi pe paginile noastre de Facebook.

Domo Online: http://www.facebook.com/DomoOnline?fref=ts

Do de la Domo: http://www.facebook.com/domo.retail?fref=ts

Mo de la Domo: http://www.facebook.com/mo.retail?fref=ts

 

Despre Sensiblu

Sensiblu este de 15 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor peste 400 de farmacii, este imbinarea solutiilor pentru o viata sanatoasa si a celor pentru frumusete si stare de bine. Pentru mai multe informatii vizitati:

www.sensiblu.com http://www.facebook.com/Sensiblu