Revelion in stil unic

Timisoara - 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Sarbatorile de iarna se apropie, asa ca ofertele pentru aceasta perioada nu au intarziat sa apara. Ca in fiecare an, exista o batalie crancena intre toate ofertele existente pe piata, astfel ca fiecare dintre noi putem sa ne alegem de pe acum modul in care vom sarbatori Craciunul sau Revelionul.

Marea majoritate a persoanelor aleg sa ia masa de Craciun in sanul familiei, asa ca lupta intre oferte, ramane pentru noaptea dintre ani.
Restaurantul “Valahia” din Timisoara a gasit o modalitatea de a imbina traditionalismul de la sat, cu modernismul urban, astfel incat s-a dat nastere la o oferta ce nu va fi refuzata de multi.
Meniul este destul de variat, cuprinzand atat gustari reci, cat si specialitati din peste, friptura, ciorba, iar la final desert.
Programul artistic al Revelionului 2007-2008 va fi sustinut de interpreta de muzica populara Carmen Popovici Dumbrava, ce va interpreta atat folclor autentic cat si cantece de petrecere si muzica usoara.
Pentru toate acestea, doritorii pot incepand cu data de 15 Noiembrie 2007 sa isi rezerve un loc la numarul de telefon 0256-463373 si doar pentru 235 RON puteti avea asigurat un revelion de neuitat .

Despre Dot-Media

Deschis in vara lui 2001, restaurantul Valahia – a devenit o marca (inregistrata), fiind un nume de referinta printre gurmanzii – romani sau straini – care apreciaza bucatele traditionale romanesti. Membru de onoare al Asociatiei Internationale de Gastronomie IKSV, restaurantul si-a castigat renumele pentru mancarea romaneasca de calitate, din produse mereu proaspete, servita intr-un mediu traditional.
Adresa: Str. Liviu Rebreanu, nr. 52, TIMISOARA, ROMANIA
Tel/Fax: 0256-463373; office@restaurantvalahia.ro