Online-ul romanesc este pregatit de 8 Martie. Tu esti ?

BUCURESTI - 7 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

DotCommerce Romania a sustinut activ dezvoltarea comertului electronic si a promovat dezvoltarea partnerilor existenti. Parteneriatul dintre DotCommerce si Creative Design a fost extrem de benefic ambelor companii pe toata durata celor peste 2 ani de colaborare


O idee de succes a Creative Design a inflorit in ultimele luni cand modulul propriu de florarii online a fost ofertat la scara nationala. Practic Creative Design a oferit un pachet complet care continea : design, aplicatia informatica de e-commerce, logistica si know-how, implementarea masurilor de securitate si a metodei de plata online cu carduri bancare si nu in ultimul rand asistenta de marketing si management al comenzilor online. Aceasta idee a prins foarte repede si astazi, cu numai o zi inainte de 8 Martie, exista o retea functionala de florarii locale.

DotCommerce Romania a sustinut acest proiect deoarece are toate caracteristicile unei afaceri de succes: targetare clara si la nivel de nisa, capabilitati de livrare rapide si de satisfacere a cererilor clientilor si satisfacea o nevoie a pietii. Companiile de succes se simt bine impreuna.

Maine este 8 Martie si femeile din Romania se pregatesc sa fie surprinse placut. Tu esti pregatit ? Daca nu, varianta florariilor online este o solutie rapida, facila si eleganta.
Comertul electronic este in plina dezvoltare si nu mai este doar un canal alternativ. Suntem gata sa iti demonstram acest lucru.

Marius Ciocan - FloriinRo.ro / Flori in Constanta.ro
'Succesul lui Flori in Constanta.ro ne-a convins ca solutia noastra merita implementata oriunde in tara. Asa s-a nascut Flori in RO, singura retea de florarii locale online din Romania. In acest moment in retea sunt patru florarii locale functionale, care maine 8 martie pot livra local in Bucuresti, Constanta, Iasi, Timis - urmand ca saptamana viitoare sa devina operationale cu certitudine Craiova si Satu Mare. In acest moment suntem in discutii si cu alti posibili parteneri in tara, reteaua fiind intr-o fireasca crestere. '

Costin Cristescu - Florarie in Bucuresti.ro
'Am aderat la retea la sfarsitul lui februarie vazand anuntul de pe FloriinRo.ro iar din 5 martie FlorarieinBucuresti.ro este pregatita sa proceseze si sa livreze comenzi in orice sector al Capitalei. Aplicatia de comert electronic este foarte usor de administrat, exista un certificat de securitate care ne da incredere atat noua cat si clientilor iar procesarea platilor este facuta de catre DotCommerce Romania .'

Calin Muresan - Flori in Timisoara.ro
'Flori in Timisoara a fost online si functional in numai 5 zile. De atunci a trecut mai bine de o luna, o luna in care www.floriintimisoara.ro nu numai ca si-a amortizat investia dar de 6 comenzi, floraria online aduce profit, multumita lui Valentines Day si a lui 1 Martie. Datorita succesului cu Flori in Timioara, am achizitionat si Flori in Satu Mare, care in curand va fi functional.'

Alin Lepadat - Flori in Craiova.ro
'Stiam de ceva timp de floriinconstanta.ro, mi s-a parut o idee foarte buna si chiar ma gandeam sa fac ceva asemanator in Craiova, dar din lipsa de timp si fara o experienta in domeniu am amanat proiectul. Flori in RO mi-a dat posibilitatea sa incep acest proiect si in acelasi timp sa am sustinerea necesara pentru a face din el un succes. Sunt foarte multumit de faptul ca in curand floraria mea online va fi functionala si o sa fie o placere sa ma ocup de ea.'

Martha Pintilie - Flori in Iasi.ro
'Floraria online de la Iasi a fost deschisa in cadrul retelei Flori in RO pe 1 martie, la adresa www.floriiniasi.ro. Dincolo de facilitatea platii online implementata de DotCommerce, care reduce timpul de achizitie a unui buchet de flori la 3 minute, exista dragostea pentru frumos si experienta de 2 ani in domeniul florilor ale celor care formeaza echipa Flori in Iasi.
Pe www.floriiniasi.ro tehnologia s-a intalnit cu pasiunea tocmai pentru a veni in ajutorul tuturor celor care au nevoie sa trimita persoanelor dragi si partenerilor
de afaceri de la Iasi un buchet de flori pentru orice ocazie.'

Madalin Matica – DotCommerce Romania
“ Aceste initiative ne arata ca se pot lansa afaceri de succes in mediu online cu bugete mici. In ultimii doi ani am auzit diferite pareri care ne etichetau ca fiind nerelealisti sau rupti de realitatea Internetului romanesc din cauza acestei convingeri. Cred ca este momentul in care tocmai aceste realitati ne sustin punctul de vedere. Succesul in mediul online este dat de viziune, determinare si pasiune pentru afacerea pe care o deschizi. Desigur, daca acestea lipsesc, poti incerca sa compensezi cu investitii masive.
Aceste povesti de succes cred ar trebui sa motiveze cat mai multi antreprenori.”

Despre DotCommerce Romania

DotCommerce România este prima companie procesatoare de cărţi de credit/debit în România şi pe pieţele Europene în dezvoltare, subsidiară DotCommerce LTD Boston.
DotCommerce România este un payment gateway care oferă soluţii de procesare on-line a plaţilor electronice atât pentru tranzacţii B2B,B2C,C2C cât şi B2G,G2B,C2G., folosind tehnologii de securitate de ultimă oră , susţinute de o vastă experienţă şi profesionalism.
Mai mult decât atât, DotCommerce România este un provider de soluţii complete de management al comerţului electronic cu ofertă deschisă la nivel mondial.
Customer support
contact@dotcommerce.ro