Plata taxelor si impozitelor - o problema?

BUCURESTI - 20 iulie 2007

Comunicat tip General in Administratie Publica

Astazi, 20 iulie 2007, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei in colaborare cu DotCommerce Romania lanseaza un proiect de sondare a opiniei publice.
Sub titulatura 'Studiu privind performantele aplicatiilor de plata electronica a taxelor si impozitelor locale' proiectul se va desfasura la nivel national, atat in mediul online cat si offline.


Proiectul este initiat de Guvernul Romaniei in scopul conceperii unor noi programe legislative care sa imbunatateasca sistemul actual colectare a taxelor si impozitelor locale.

Studiul cuprinde trei module, structurate pe categorii de respondenti: institutii financiar-bancare, primarii si utilizatori (platitorii de taxe si impozite locale).

Pentru institutiile financiar-bancare si primarii, adica organismele direct implicate in procesul achitarii de taxe si impozite, se vor folosi metode de cercetare care vor investiga metodele de plata online existente.
Pentru persoanele fizice si juridice platitoare de taxe si impozite locale se pune la dispozitie o aplicatie online, gazduita pe site-ul www.cercetareonline.ro, in care acestia vor putea sa isi exprime opinia in legatura cu metodele de plata utilizate in prezent, cat si asteptarile legate de aceste servicii si alternative ale acestora.

Studiul se desfasoara in perioada 20 iulie - 3 August 2007. Pana la aceasta data, toti cei care au acces la Internet isi pot exprima opinia cu privire la gradul de acceptanta a acestor sisteme, increderea in ele precum si dorintele si asteptarile persoanelor chestionate de la acest tip de servicii.
La sfarsitul studiului se vor acorda premii, prin tragere la sorti, in valoare de 4000 de Euro.

Despre DotCommerce Romania

DotCommerce România este prima companie procesatoare de cărţi de credit/debit în România şi pe pieţele Europene în dezvoltare, subsidiară DotCommerce LTD Boston.
DotCommerce România este un payment gateway care oferă soluţii de procesare on-line a plaţilor electronice atât pentru tranzacţii B2B,B2C,C2C cât şi B2G,G2B,C2G., folosind tehnologii de securitate de ultimă oră , susţinute de o vastă experienţă şi profesionalism.
Mai mult decât atât, DotCommerce România este un provider de soluţii complete de management al comerţului electronic cu ofertă deschisă la nivel mondial.
Customer Support
contact@dotcommerce.ro