Seară de poezie la Librăria Doxologia din Iași

Iasi - 7 decembrie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Religie

Centrul Cultural Misionar Doxologia al Arhiepiscopiei Iașilor, prin Editura Doxologia are bucuria de a vă invita la un eveniment deosebit, ce va avea loc joi, 10 decembrie a.c., la Librăria Doxologia din Iași, începând cu ora 17.30.

Seară de poezie la Librăria Doxologia din Iași

Este vorba de Seara de poezie creștină cu tema „Poeți români în căutarea lui Dumnezeu”, în prezența a doi invitați de excepție: Lidia Popița Stoicescu și Marius Iordăchioaia. Evenimentul este organizat sub egida Serile DOXOLOGIA, cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Lidia Popița Stoicescu este scriitor și publicist creștin, dar și redactor colaborator la Radio Trinitas, unde realizează emisiunea „Lumină lină” și rubrica de poezie intitulată „Poesis”.

Marius Iordăchioaia este scriitor creștin, autor a două volume de poezii: „Jurnal de tresăriri” și „Cineva mă caută prin viața mea” (apărut în 2013, la Editura Doxologia), al povestirii „Unde este Dumnezeu, mamă? Unde este Dumnezeu, tată? Nu vedeți că înnebunim fără el?” (http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/reflectii/unde-este-dumnezeu-mama-unde-este-dumnezeu-tata-nu-vedeti-ca-innebunim) și al altor texte publicate, până acum, pe blogul „Oameni și demoni” (http://oameni-si-demoni.blogspot.ro/), portalul doxologia.ro, „Ziarul Lumina” ș.a..

Vă așteptăm la o seară cu și despre poezie, despre poeții români în căutarea lui Dumnezeu!