Vizitaţi librăria online de cărţi digitale ebooks.edituradoxologia.ro

Iasi - 14 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Religie

Librăria digitală on-line e-books DOXOLOGIA este un serviciu creat de Editura DOXOLOGIA a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei prin care aceasta vine în întâmpinarea cititorilor cu un proiect nou, care facilitează lecturarea cărţilor pentru cei care călătoresc des, se află în afara granițelor țării şi poartă cu sine dorul de carte creștin ortodoxă autentică, şi, de asemenea, celor care preferă cititul pe diferite dispozitive electronice.

Vizitaţi librăria online de cărţi digitale ebooks.edituradoxologia.ro

Librăria online ebooks.edituradoxologia.ro este prima și singura librărie de carte religioasă electronica din România. În momentul de față are 52 de cărți digitale prelucrate, urmând ca în viitorul apropiat să ajungă la un număr mult mai mare.  

Veţi găsi aici lucrări publicate la Editura DOXOLOGIA, din domeniile teologie şi spiritualitate, credinţă ortodoxă, istorie bisericească, poezie și proză creștină, literatură patristică şi filocalică. Cărţile digitale pot fi achiziţionate în formatele PDF şi EPUB, formate compatibile cu toate dispozitivele de tip e-Reader, tablete, smartphones, Android, Ipad, Iphone, şi calculatoare PC/Mac. Cu aplicaţia MyebookDoxologia, oferită gratuit de magazinul nostru, puteţi căuta, cumpăra şi citi cărţile dumneavoastră favorite oriunde v-aţi afla, în orice moment.

Librăria digitală a editurii Mitropoliei Moldovei și Bucovinei este foarte prietenoasă şi simplu de utilizat. Este ușor de accesat, cărțile ajungând la cititori într-un timp extrem de scurt, iar căutarea cărților este foarte rapidă, cu criterii multiple (după autor, titlu, ISBN).

Preţurile e-book -urilor din librăria digitală DOXOLOGIA sunt mai mici decât cele ale cărţilor tipărite, fapt ce constituie un avantaj important. Periodic sunt practicate reduceri consistente de preţuri, dar oferim și numeroase promoţii.

 

Avantajele citirii unui e-book:

  Cărţile electronice pot fi lecturate pe diferite dispozitive: eReader, laptop, calculator personal, telefon de tip smartphone.
  Dispozitivul este foarte ușor şi poate fi utilizat oriunde: în deplasări, în concediu, la birou sau acasă;
  Tehnologia de tip E Ink a display-ului nu oboseşte ochii, nu îi afectează şi face din lectură o experienţă cu totul relaxantă;
  Pe un dispozitiv de tip eReader se poate stoca un volum foarte mare de cărţi, astfel încât aveţi la dispozitie, oriunde ați merge, o bibliotecă imensă;
  Cărţile digitale pot fi cumpărate foarte uşor şi într-un timp foarte scurt, iar costurile acestora sunt reduse faţă de cărţile tipărite deoarece sunt eliminate costurile de tipar, de depozitare a cărţii şi cele de distribuţie;
  Cărţile digitale nu se deteriorează în timp şi ocupa un spaţiu redus;Bateria unui dispozitiv de tip eReader poate ţine până la 2 luni de zile, aproximativ 10.000 de pagini citite;
  Cel puțin în ultimul an, costurile achiziționării unui dispozitiv eReader au scăzut foarte mult, devenind accesibil pentru orice cititor.

Vă așteptăm pe http://ebooks.edituradoxologia.ro/