Fii in forma dupa Sarbatori

BUCURESTI - 8 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Ei bine, am pasit cu dreptul in noul an. Am petrecut bine, ne-am distrat, ne-am odihnit si poate, unele dintre noi am pus cateva kg in plus.
Dreamline Beauty Center va ofera o solutie rapida pentru eliminarea acestora: Programul de Revenire dupa Sarbatori.

Este un pachet simplu de tratament care contine 6 impachetari totale cu masca termoactiva si 6 sedinte de tratament cu raze infrarosii. Bonus primiti o sedinta de electrostimulare.
Masca anticelulitica termoactiva este o masca bogata in alge, oligoelemente si ingredienti termoactivi care favorizeaza eliminarea depozitelor de grasime, a lichidelor si toxinelor din tesuturi si va va ajuta sa va recapatati forma.
Tratamentul cu raze infrarosii determina incalzirea tesuturilor, crescand metabolismul local. Incalzirea profunda, produsa de contactul cu razele infrarosii, penetreaza 5-6 cm din tesutul adipos. Prin incalzirea tesutului adipos este favorizata arderea grasimilor, oxigenarea tesuturilor tratate, imbunatatirea fluxului sangvin datorita vasodilatatiei.
Tratamentul cu raze infrarosii are rezultate foarte bune in ceea ce priveste reducerea tesutului adipos de pe picioare, coapse, fese si brate. Alte rezultate benefice ale terapiei cu raze infrarosii ar fi: imbunatatirea aspectului pielii, eliminarea toxinelor prin transpiratie, reducerea durerilor musculare prin cresterea fluxului sangvin.
Prin combinarea acestor 2 tratamente va vom ajuta sa pierdeti kilogramele in plus acumulate in perioada Sarbatorilor, si sa va recapatati tonusul si supletea.Pretul acestui pachet este 480 RON.

Va asteptam cu drag, si nu uitati: Dreamline are grija de frumusetea dumneavoastra1


Despre Dreamline Beauty Center

La centrul nostru va stau la dispozitie aparate de ultima generatie, cu ajutorul carora veti obtine rezultatele pe care le doriti: Cellu M6 aparatul cu ajutorul caruia se pot trata toate tipurile de celulita, aparate de electrosonostimulare, folosite pentru tonifierea musculaturii si pentru diminuarea depozitelor de grasime, aparate care folosesc razele infrarosii pentru a va ajuta sa slabiti localizat, in zonele in care dumneavoastra aveti nevoie.
Dreamline Beauty Center va mai ofera o gama foarte larga de impachetari anticelulita, de drenaj, relaxare, tonifiere facute cu produse de cea mai buna calitate, obtinute din ingrediente naturale: plante, alge marine, argile, saruri minerale, ape termale remineralizante, uleiuri esentiale.
Programele de tratament Dreamline sunt alcatuite impreuna cu terapeutii nostri, pentru fiecare persoana si tip de problema in parte, pentru a putea ajunge la rezultatele dorite in timp optim.

str. J.L.Calderon nr. 36 sc A et 1 ap 13, interfon 013
office@dreamline.ro