Importanța unui soft de gestiune pentru francize din domeniul HORECA

BUCURESTI - 17 iunie 2022

Comunicat tip General in HoReCa

În ultimii ani, francizele par să fie rețeta succesului în afaceri. Mulți dintre viitorii antreprenori își doresc să urmeze pașii unui business profitabil, care să le genereze venituri în scurt timp de la înființare.

Importanța unui soft de gestiune pentru francize din domeniul HORECA

Majoritatea francizelor sunt în domeniul HoReCa și nu ne surprinde asta, dat fiind faptul că profiturile din acest sector sunt considerabile. Restaurant, cafenea sau pub, fiecare pariu poate fi o reușită dacă, pe lângă urmarea unui plan de afaceri, întreprinzători aleg să utilizeze și un soft de gestiune. Într-o eră a vitezei este necesară simplificarea activității și controlul constant al celor mai importante sarcini și proceduri. Iată ce rol joacă un program de gestiune pentru francizele din HoReCa.

Contribuie la eficientizarea activității

Indiferent de tipul afacerii pe care intenționezi să o desfășori, cu siguranță îți dorești angajați mai rapizi, organizați și eficienți. O soluție informatică modernă îi va ajuta în acest sens și, totodată, îi va face să fie și mai mulțumiți. Poți folosi Freya, un soft pentru gestiunea restaurantului utilizat în rețeaua unor jucători importanți din acest segment. Este vorba despre o soluție completă, 100% adaptabilă oricărui business din sectorul HoReCa – hotel, restaurant, cafenea sau magazin.

Programul este ușor folosit și are o interfață intuitivă, fiind deja cunoscut și validat de piață. Peste 2.500 de afaceri din România au implementat softul de gestiune, lucru extrem de important în special pentru antreprenorii aflați la început de drum, care au nevoie să facă o alegere testată, flexibilă și scalabilă. Acesta poate fi integrat cu platforme de livratori, dacă vorbim de o afacere orientată și către livrarea produselor la domiciliu. De asemenea, se bucură de funcționalități deosebite ce eficientizează cu succes activitatea unei companii.

Îmbunătățește strategia de marketing

Una dintre problemele specifice afacerilor tip franciză din domeniul HoReCa ține de promovarea companiei. Mai exact, este esențial să-ți faci business-ul cunoscut cât mai repede pentru combaterea concurenței și câștigarea unei cote semnificative de piață. Un soft de gestiune te susține în acest sens deoarece reprezintă un adevărat canal de vânzări și dezvoltare. Programul permite înregistrarea tuturor datelor despre clienți, include sistem de tip Happy Hour, modul de discounturi și aplicații de fidelizare gata de utilizare. În plus, poți alege dintr-o gamă variată de instrumente de raportare complexe și personalizabile.

Prin intermediul unui program de gestiune ai posibilitatea de a-ți pune în aplicare tehnicile de promovare și loializare a clienților pentru îmbunătățirea strategiei de marketing și creșterea vânzărilor.

Te ajută să reduci costurile

Dacă activezi în domeniul HoReCa este foarte important să cunoști în orice moment disponibilitatea produselor pe stoc. În mod sigur nu-ți dorești să rămâi fără un anumit articol atunci când cererea e mare, dar nici să ai supra-stoc și să nu-ți poți vinde mărfurile în timp util, mai ales dacă sunt și perisabile. Mai mult, trebuie să urmărești și să ții în permanență cheltuielile sub control. Cu un program de gestiune poți să-ți administrezi comenzile cu ușurință astfel încât să cumperi exact cât ai nevoie pentru a putea vinde totul la capacitate maximă.

Softul îți oferă posibilitatea de a distribui stocul în cât de multe locații sau gestiuni îți dorești. Totodată, îți permite să realizezi rapid un inventar avansat. Un program de gestiune este util și pentru urmărirea vânzărilor. Poți să descoperi foarte ușor ce produse se vând bine, cine și când le cumpără, pentru a putea optimiza costurile, performanța afacerii și vânzările.

Îți permite să economisești timp

Atunci când ești implicat într-un business, valoarea timpului este uriașă. Gestionarea eficientă și rațională a fiecărei ore este absolut necesară pentru planificarea, prioritizarea și rezolvarea sarcinilor. Așa cum structurezi business-ul, trebuie să-ți administrezi și timpul pentru buna dezvoltare a companiei.

În situația în care optezi pentru o franciză în sectorul HoReCa, ce include mai multe locații, sau intenționezi să fii pregătit pentru viitor, un soft de gestiune îți va face viața mai ușoară. Indiferent de numărul unităților comerciale pe care le deții, vânzările, stocul, finanțele ori meniurile, după caz, pot fi gestionate dintr-un singur loc, inclusiv de pe dispozitivele mobile. Pe lângă asta, cu ajutorul unui program dedicat ai acces și la rapoarte specifice, complexe, ca să poți cunoaște în detaliu fiecare element al business-ului tău.

Un soft de gestiune te ajută să ai în permanență o imagine clară asupra afacerii tale și să o administrezi cât mai bine. Iar acest lucru îți este de un real folos, în special atunci când vrei să vezi rapid dacă investiția ta într-o franciză din HoReCa se transformă într-un business de succes.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/importanta-unui-soft-de-gestiune-pentru-francize-din-domeniul-horeca