Dynamic Content lanseaza Shop Xpress!

BUCURESTI - 23 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 23 Aprilie 2009 Dynamic Content, trust de sine statator, cu o experienta vasta in industria IT a lansat “Shop Xpress” – pachet complet de e-Commerce.

Dynamic Content lanseaza Shop Xpress!

Dynamic Content are ca principal obiect de activitate conceperea si executarea de proiecte web. Oferta serviciilor oferite se adapteaza necesitaţilor fiecărui client, urmând principiile reprezentativităţii, accesibilităţii, durabilităţii şi eficienţei. Se asigură o gamă largă de servicii din domeniul IT:
• web design
• web development
• optimizare pentru motoarele de căutare
Noua “inventie” a Dynamic Content o reprezinta SHOP XPRESS – o unealta la indemana utilizatorilor de internet de a da startul la vanzarile online. O varianta eficienta, simpla si sigura. Tot ceea ce este necesar este deja inclus.
Platforma a fost construita si modelata pe baza unui plan de marketing bine pus la punct inca de la inceput. Sunt integrate diverse module pentru optimizarea paginilor in cautarile pe internet, modul de inventar si module de administrare a paginilor si produselor.
Orice client care doreste sa vanda online, doreste sa vanda bine. De aceea Shop Xpress imbina designul flexibil cu programarea fiabila.
Iata cateva dintre avantajele Shop Xpress:
•Integrarea usoara a oricarui tip de magazin
•Module de marketing usor customizabile
•Flexibitatea designului si a programarii fluide
•Design interactiv si usor de folosit
•Module automatizate de SEO si Google sitemap
•Optiune de abonament sau pret de achizitie rezonabil

Despre Dynamic Content

Cu Shop Xpress deschiderea unui magazin online dureaza doar 2 minute. In plus, timp de 15 zile puteti testa gratuit facilitatile oferite de acest serviciu. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati Dynamic Content, la e-mail: contact@shop-xpress.ro.

Marius Filipescu
Sales Consultant & Corporate Customer Care
t/f +40 31 106 28 96
m +40 722 621 470