Aliatul unei manichiuri ideale – Diamond Nails si produsele profesionale pentru unghii

BUCURESTI - 3 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Diamond Nails continua seria de oferte pentru doritoarele unei manichiuri perfecte. De data aceasta gama de vopsele acrilice , de o larga categorie cand vine vorba de culori, sunt surprizele sezonului. Necesare pentru manichiura unghiilor cu gel, astfel de vopsele sunt pasul final in a le decora. Pentru cunoscatoare, acestea sunt micul detaliu pentru marea diferenta.

Diamond Nails

Diamond Nails

 Diamond Nails continua seria de oferte pentru doritoarele unei manichiuri perfecte. De data aceasta gama de vopsele acrilice, de o larga categorie cand vine vorba de culori, sunt surprizele sezonului. Necesare pentru manichiura unghiilor cu gel, astfel de vopsele sunt pasul final in a le decora. Pentru cunoscatoare, acestea sunt micul detaliu pentru marea diferenta.

Diamond Nails, specialist in ceea ce priveste manichiura unghiilor clasice dar mai ales a unghiilor false, aduce in prim plan produse profi de mare ajutor. Calitatea se vede la orice pas, de la rezistenta unghiilor in sine si pana la modul in care modelul, pictura rezista si incanta vizualul. Asa se face ca vopselele acrilice sunt pasul final in manichiura insa nu de neglijat privind impactul; sunt necesare in a se realiza un model anume pe unghia pusa, sunt pe baza de apa, vopsele cu care se lucreaza foarte usor. In egala masura trebuie sa indeplineasca cerinta de calitate. Cel putin Diamond Nails asta face.

Magazinul online a devenit in scurt timp un aliat al femeilor in cautarea perfectiunii. Se simt mai bine, isi cresc stima de sine si mandria cand se prezinta impecabil, cu unghiile bine definite. Asa ca fiecare pas ce tine de partea de realizare a unei manichiuri inseamna un mare interes. Ai ales locul perfect pentru o manichiura de asemenea: Diamond Nails. Varietatea de vopsele acrilice indeplineste fantezia cromatica a oricarei doritoare. De la culorile neon de un puternic accent si pana la culorile light, intensitate variabila si pigment accentuat de fiecare data, vopselele acrilice sunt provocarea cromatica. Din combinatiile lor ies modele unice, neobisnuite si fancy, expresia celei care le poarta. Asa ca marea provocare stilistica este alegerea unor culori pe masura manichiurii facute.

Oferte la vopsele acrilice

Diamond Nails recurge la exclusivitate numai cand vine vorba de calitatea a ceea ce ofera. In schimb, ofera sansa ca fie de meserie, fie doar femeie cu pretentii, oricine sa aiba sansa de a achizitiona vopselele acrilice. Vei gasi asadar, cele de uz comun pentru incercari de pictura pe unghie, vopsele de gramaj mic insemnand 5 g sau cele menite sa fie folosite timp indelungat, pentru saloane si nu numai, de un gramaj mai mare. Vopselele acrilice vin si in varianta cea mai simpla de folosire, cele cu pensula si sub forma unui lac colorat pentru unghii, desi alegerea este a celei care isi incearca sau chiar demonstreaza talentul picturii pe unghii. Preturile se bucura de oferte, stocul este mereu actualizat si in timp real se poate completa o comanda dupa preferinte.

Nu sunt singurele produse ce se gasesc la Diamond Nails. Vopselele acrilice se inscriu intr-o lunga lista de produse destinate manichiurii cu gel si nu numai, de la pasul de inceput in realizarea acestui procedeu si pana la punctul final de stilizare. Alege calitatea mai presus de toate, alege rasfatul unghiilor si produsele care sa indeplineasca aceasta misiune; alege Diamond Nails!