Autoturismele si camioanele isi gasesc la RokaStoreAuto piesele auto pentru o functionalitate perfecta

BUCURESTI - 11 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masinile au devenit o adevarata necesitate in ziua de azi, fapt pentru care insusi traiul romanilor este asigurat de transportul de diverse marfuri pe care camioanele il realizeaza cu succes. Mai mult de atat, masinile mici au nevoie de acelasi suport, avand in vedere faptul ca asigura transportul in comun si deplasarea persoanelor. Tocmai de aceea, pentru ca intregul proces sa se realizeze ca atare, autoturismele si camioanele trebuie sa se deplaseze in perfecta siguranta si stare.

www.rokastoreauto.ro

Acest lucru este insa asigurat de catre societatea S.C. ROKAFEL S.R.L. ce dispune de o gama larga de piese auto pe care le ofera spre comercializare chiar prin intermediul magazinului online cunoscut cu numele de rokastoreauto.ro. Rolul companiei este de a fi alaturi de soferii care isi doresc sa aiba parte de asigurarea unui mijloc de transport personal, menit sa se afle in perfecta stare. Acest lucru nu se poate insa intampla fara prezenta unor piese auto de intretinere si reparare a autoturismelor si camioanelor, suportul tehnic, asistenta tehnica, accesoriile auto, precum si a produsele electronice de orice tip.

Piesele auto din mediul online intrec asteptarile tuturor soferilor

Gama larga de produse pe care rokastoreauto.ro o ofera spre comercializare pe intreg teritoriu al Romaniei si nu numai, se pare ca aduce celebrul magazin de piese auto in topul preferintelor cumparatorilor. Acest lucru se intampla in principal datorita diversitatii produselor pe care le pune la dispozitie, insa si profesionalismului de care da dovada de fiecare data atunci cand interactioneaza cu un client, indiferent de valoarea produsului pe care il comanda.

Clientii care doresc sa isi gaseasca mult mai usor piesa dorita, fara a pierde un timp pretios, nu trebuie decat sa viziteze pagina web si sa completeze un formular de cautare ce include: tipul auto, marca, anul fabricatiei, modelul si tipul motorului. Dupa ce aceste date au fost introduse, calculatorul va gasi exact piesele de care are nevoie fiecare sofer in parte. Mai apoi, atunci cand produsul a fost gasit si analizat, comanda va putea fi plasata mai departe. Este un proces extrem de simplu si de practic ce implica o perioada foarte scurta de timp.

De altfel, nu este de mirare ca majoritatea soferilor din ziua de azi prefera sa isi achizitioneze piesele pentru camioane sau autoturisme din mediul online. Avand in vedere cat de repede se poate comanda in cadrul magazinului online rokastoreauto.ro, cat de accesibile sunt preturile si cat de repede va fi primita comanda, nu e de mirare ca are un urias succes.

Fie ca este vorba de un sofer al unei Dacii, a unui Fiat sau a unui Renault Trucks, oricine isi va putea gasi piesa de care are nevoie, insa si de produsele electronice de tip smartphone, gadget-uri, ceasuri si multe altele.

In plus, pentru ca RokaStoreAuto pune mult accent pe multumirea clientilor, le ofera posibilitatea de a beneficia de un transport gratuit pentru comenzile ce valoreaza mai mult de 300 RON. Cu toate acestea, indiferent de costul unui produs, oricand se poate executa o comanda ce va fi primita in cel mai scurt timp posibil.

Luand in considerare preturile accesibile, diversitatea produselor, prezenta ambalajului original al producatorului, experienta firmei de 15 ani si promptitudinea de care societatea da dovada de fiecare data, in mod cert RokaStoreAuto vine pe primele pozitii in topul preferintelor soferilor din Romania si nu numai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/autoturismele-si-camioanele-isi-gasesc-la-rokastoreauto-piesele-auto-pentru-o-functionalitate-perfecta