Bio-Kult ofera tuturor un ajutor pentru sanatate

BUCURESTI - 28 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In conditiile in care agitatia vietii cotidiene nu ne mai permite uneori sa ne preocupam cat ar trebui legat de sanatate, un ajutor este oricand binevenit. Deseori un stil de viata haotic, asociat cu alimentatia improprie si alti factori daunatori sau obiceiuri nocive ne influenteaza negativ, motiv pentru care Bio-Kult propune o serie de solutii optime pentru prevenirea si chiar tratamentul diverselor afectiuni.

bio-kult.ro

bio-kult.ro

Intrebarea ce se pune este cum pot ajuta asa-numitele probiotice promovate in cadrul site-ului www.bio-kult.ro pentru imbunatatirea sanatatii si obtinerea unei stari generale de bine. Raspunsul sta in actiunea benefica a acestor substante, despre care ne ofera mai multe explicatii chiar specialistii Bio-Kult.

Ce sunt probioticele?

In organismul fiecaruia exista o serie de bacterii, unele cu rol pozitiv, altele cu rol negativ, care influenteaza considerabil starea de sanatate. Adesea aceste microorganisme, prin denumirea de bacterii, sunt asociate doar cu efecte negative, insa situatia faptica arata cu totul altceva.

Exemplul este dat de probiotice, bacterii benefice regasite in organismul uman si care ajuta considerabil in procesul de digestie.

Dupa cum arata specialistii care isi expun produsele in cadrul site-ului www.bio-kult.ro, cele mai frecvente bacterii probiotice apartin grupurilor Lactobacillus si Bifidobacterium. Alaturi de acestea, exista numeroase alte specii si tulpini de bacterii cu rol pozitiv in functionarea organismului.

Actiunea probioticelor se manifesta in multiple sensuri, astfel unele au rol protector asupra sistemului imunitar, in timp ce altele pot regla anumite intolerante – spre exemplu intoleranta la lactoza.

Cum actioneaza probioticele?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul simplu. Avand in vedere stilul de viata haotic, ne expunem adesea la factori ce ne slabesc considerabil sistemul imunitar. In astfel de conditii, bacteriile daunatoare, patogene, cunosc o crestere in special la nivelul tractului gastro-intestinal.

Un simplu aport suplimentar de bacterii probiotice, ce pot fi achizitionate direct de pe site-ul www.bio-kult.ro, ajunge sa echilibreze raportul si sa tina la distanta facorii patogeni, intarind imunitatea.

Cand pot fi folosite probioticele?

Vestea buna este faptul ca probioticele pot fi consumate chiar zilnic, pentru intarirea sistemului imunitar. Indiferent daca este vorba despre ingerarea lor sub forma de capsule sau prafuri, efectul va fi acelasi.

Printre alte situatii in care probioticele oferite in cadrul site-ului Bio-Kult.ro isi fac simtite beneficiile se mai numara si diverse afectiuni digestive, precum constipatie, diaree sau alergii. Probioticele pot fi de asemenea utilizate si dupa tratamentele cu antiobiotice, pentru echilibrarea florei bacteriene de la nivelul tractului digestiv.

Daca un consum de probiotice sub forma de suplimente reprezinta o idee nu tocmai tolerata, vestea buna vine tot de la Bio-Kult. Probioticele pot fi preluate si din surse naturale, patru din cele mai uzuale alimente – precum iaurtul, varza murata si muraturile, ciocolata neagra si laptele de soia – fiind suficiente pentru a fortifica sistemul imunitar.

Pentru intarirea organismului, consumul de probiotice primeste recomandare zilnica. In special in perioadele in care se folosesc tratamente medicamentoase, un aport suplimentar de probiotice poate fi insa foarte benefic. Cei care doresc sa se informeze suplimentar despre beneficiile probioticelor si toate tipurile de astfel de bacteri benefice, ori despre modul in care pot fi folosite, pot accesa oricand pagina www.bio-kult.ro.