BM Auto - alternativa ideala pentru imprumuturi rapide

Ramnicu Valcea - 25 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto


Chiar si intr-un context economic in care imprumuturile bancare sunt destul de permisive, alternativa unui credit nu este tocmai cea mai cautata varianta. Adesea cei care au nevoie de o suma mai mare de bani nu apeleaza la banca, intrucat comisioanele si dobanzile sunt mult prea mari. In cazul in care nu exista nici alternativa rudelor sau cunostintelor care ar putea sa ii imprumute, optiunile sunt cu atat mai restranse.

BM Auto - alternativa ideala pentru imprumuturi rapide

            Alternativa intr-un astfel de caz este oferita atat in mediul online, cat si in cel fizic. BM Auto & Ati Group, reprezentata in mediul virtual prin website-ul www.bmauto.ro, ofera imprumuturi rapide oricarui doritor, pastrand ca garantie autoturismul pe care acesta il detine.

            Ideea amanetului auto - o alegere tot mai frecventa

            Ideea nu este atat de cunoscuta publicului obisnuit cu serviciul de amanet doar pentru bijuterii, metale pretioase, antichitati, ceasuri sau alte obiecte de valoare. Era moderna in care activam a determinat insa o reorientare a ceea ce era cunoscut precum o casa de amanet clasica. In momentul de fata, chiar si autoturismele pot fi acceptate ca si garantie a unui imprumut, iar conditiile de acordare ale acestuia sunt mai mult decat avantajoase pentru client.

            Descrierea detaliata a serviciilor ce pot fi oferite de BM Auto poate fi obtinuta telefonic sau online, prin accesarea adresei www.bmauto.ro. Avantajele imprumuturilor acordate surclaseaza conditiile de creditare destul de restrictive pe care le impun uneori bancile, o scurta trecere in revista a acestora fiindu-ne oferita de specialistii BM Auto.

            Din nevoia stringenta de a obtine o suma relativ mare de bani intr-o perioada cat mai scurta de timp, tot mai multe persoane fizice dar si juridice apeleaza la solutia amanetului auto. Flexibilitatea si disponibilitatea de a acorda in cel mai scurt timp posibil imprumutul reprezinta primele doua atuuri de care se bucura cei ce aleg serviciile bmauto.ro.

            Valoarea ce poate fi oferita ca imprumut se situeaza intre 500 si 100.000 euro, iar autovehiculul trebuie sa indeplineasca doua conditii simple. Mai exact, trebuie sa se faca dovada posesiei, iar vechimea vehiculului nu trebuie sa depaseasca 15 ani.

            Rapiditatea cu care este acordat imprumutul recomanda serviciile oferite de BM Auto. Daca procesul de creditare presupune de obicei analize si evaluari de durata, obtinerea unei sume de bani poate avea loc in mai putin de o ora, apeland la solutia oferita de specialistii bmauto.ro.

            Un alt avantaj oferit doritorilor de imprumuturi rapide este cel al evaluarilor efectuate corect in orice situatie. In acest fel, clientul poate obtine pana la 70% din valoarea autovehiculului lasat ca garantie. Siguranta primeaza de fiecare data, iar parcul auto detinut de BM Auto o garanteaza.

            Cumulul acestor avantaje prezinta un caracter suficient pentru ca solicitantii unui imprumut sa fie convinsi pe deplin de siguranta unui astfel de imprumut. Cu un comision ce poate sa scada progresiv de la 3% pana la 1,5%, cu un parc auto securizat si monitorizat in permanenta, dar si cu specialisti evaluatori de prima clasa, BM Auto se transforma in solutia ideala de a obtine in cel mai scurt timp posibil un imprumut rapid, in cele mai avantajoase conditii.

Taguri: bm autocamanet auto