Care este plusul oferit de serviciile firmei Paradisul Personajelor in anul 2016

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Odata cu noul an, si ofertele firmei de animatori si ursitoare de poveste Paradisul Personajelor se innoiesc. De aceea, pentru o mai buna cunoastere a spectrului extins, dar cuprinzator, de servicii de animatori petreceri copii Bucuresti, site-ul firmei paradisulpersonajelor.ro este actualizat cu cele mai atragatoare si creative idei si pachete amuzante pentru orive eveniment pentru copii din Bucuresti.

Dupa cum sustin reprezentantii acestei companii de animatori petreceri copii si ursitoare botez , “Tinta noastra este sa oferim momente unice, memorabile si pline de magie tuturor copilasilor”, astfel incat fiecare aniversare sa dispuna de cireasa de pe tort, care incununeaza o zi minunata de nastere.

Firma Paradisul Personajelor este dedicata 100% redarii veseliei si magiei tuturor celor prezenti la un eveniment in cinstea copiilor. Nu este vorba doar despre cei mici, ci si adultii vor fi incantati si binedispusi de gama de servicii oferite cu cea mai mare pasiune de animatorii si personajele de poveste.

Plusul oferit de serviciile firmei Paradisul Personajelor in anul 2016

Pentru ca iubeste ceea ce face in domeniul distrarii juniorilor, firma Paradisul Personajelor pune la dispozitie pe site-ul de prezentare toate pachetele de entertainment care nu pot lipsi de la o petrecere pentru copii. Toate ofertele de pe site sunt de 5 stele iar review-urile si multumirile clientilor actuali si ale fostilor clienti sunt dovada ca activitatea companiei este una de succes pe piata din capitala Romaniei.

Plusul oferit de serviciile firmei Paradisul Personajelor in anul 2016 este acela ca se testeaza si se aplica in permanenta o serie de imbunatatiri si noutati in ceea ce priveste animarea si completarea aniversarilor si zilelor de nastere ale celor mici. Nici un an nu este la fel ca celalalt iar daca in 2015 firma era axata pe tendintele de atunci, in 2016 directia serviciilor firmei este indreptata catre ofertele personalizate.

Pe langa obisnuitele servicii de animatie si de creare a unei atmosfere magice si feerice, in care toata lumea sa se simta bine si nimeni sa nu se simta exclus, firma de animatori petreceri copii Bucuresti si ursitoare de botez fermecatoare se axeaza si pe oferirea de servicii foto/video la cele mai inalte standarde.

Ce impune mai exact aceasta noutate absoluta facuta publica clientilor Paradisul Personajelor

Este vorba despre furnizarea prezentei unui cameraman si a unui fotograf pe toata durata evenimentului. Acestia vor veni echipati cu o camera video full HD si o camera foto profesionala  cu ajutorul carora vor fi surprinse toate momentele speciale de la petrecerea copiilor. De asemenea, nu exista limite impuse in legatura cu timpul de filmare si de stocare a fotografiilor in format digital. Pe langa serviciile foto/video in sine, cei doi profesionisti se vor ocupa si de montajul video Full HD, dar si de editarea fotografiilor finale.

Mai mult de atat, sunt oferite efecte video si fond sonor filmarilor de la petrecerile penru copii. De asemenea, noutatea absoluta si care incanta toti clientii firmei Paradisul Personajelor consta in posibilitatea de a beneficia gratuit de un album foto – Book cu coperta de piele ecologica, magneti foto ca marturii de la cea mai frumoasa aniversare, zi de nastere, botez sau petrecere de la gradinita si multe alte oferte fara egal in domeniul acesta de entertainment.

Punctul forte care diferentiaza serviciile firmei de animatie Paradisul Personajelor de alte servicii este reprezentat de posibilitatea personalizarii ofertelor de animatie si a pachetelor de surprize pentru fiecare eveniment destinat copiilor. De aceea, aceasta firma pune pasiune si iubeste sa isi vada micii sarbatoriti fericiti si cu un mare zambet pe chip, deoarece isi propune sa devina aliatul numarul 1 al parintilor si organizatorilor de petreceri din Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/care-este-plusul-oferit-de-serviciile-firmei-paradisul-personajelor-in-anul-2016