Colectii de lumanari wax sand art si lumanari clasice hand made

BUCURESTI - 31 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lumanarile decorative reprezinta o modalitate inedita de a intregi si de a da clasa oricarui decor. Cele clasice si cele Waxsandart sunt mereu potrivite pentru orice tip de eveniment, dar si pentru a fi oferite drept cadou.

Colectii de lumanari wax sand art si lumanari clasice hand made

Compania Dona Sana din Cluj Napoca se ocupa cu realizarea si furnizarea celor mai frumoase modele de lumanari. Acestea sunt realizate manual in atelierul de lucru care este dotat cu cele mai deosebite materiale destinate crearii unor adevarate opere de arta.

            Lumanarile Waxsandart – elemente decorative inedite, perfecte pentru evenimente deosebite

            In ce consta de fapt acest tip de lumanari? WaxSandArt este un chit de realizat propria lumanare. Este ceara de palmier pentru lumanari sub forma unui nisip in combinatie cu fitil din lemn si este un produs 100% vegetal. Posibilitatile de a crea lumanari sunt nenumarate. In recipientele preferate ale fiecaruia, indiferent de tipul (sticla, metal, ceramica) sau forma pe care o au, se pot realiza lumanari cu ajutorul Waxsandart in mod rapid si eficient, in functie de gusturi si preferinte.

            Daca o lumanare clasica din parafina de 250 de grame are un timp de ardere destul de indelungat (25 ore), cele realizate cu waxsandart, in aceeasi cantitate, pot arde de la 60 pana la 80 ore.  Waxsandart este disponibil in 12 culori si 24 de arome in gramaje de cate 250 gr, 500 gr sau 1.5 kg. Cei care iubesc aromaterapia pot achizitiona diferite culori si arome si sa le combine pentru a beneficia de un ambient relaxant.

            Oricine poate oferi persoanei iubite clipe de magie eterna prin intermediul celor mai speciale lumanari. Ideal este sa se opteze pentru cele parfumate, care emana un miros divin. Pe site-ul www.lumanaresele.ro sunt disponibile recipiente cu ceara de diverse feluri, cu arome unice si reimprospatante.

            Pentru suma de doar 35 de lei, persoanele care iubesc atmosfera pe care o lumanare de calitate o creeaza, pot achizitiona de pe pagina web a companiei cele mai inedite modele de ceara. Granulele Waxsandart cu parfum de lemn de santal se numara printre cele mai apreciate tipuri de ceara pentru care clientii plaseaza in mod frecvent comenzi consistente.

            Pentru a realiza o lumanare cat mai deosebita este necesara luarea in calcul a catorva etape:

alegerea recipientului in care se doreste realizarea lumanarii (acesta trebuie sa reziste la caldura: metal, sticla sau ceramica);

pentru recipientele care au dimensiunea pana in 7 cm, lumanaresele.ro recomanda folosirea fitilului subtire din pachet, iar pentru cele cu dimensiuni pana la 9 cm se utilizeaza cel mare. In cazul in care diametrele sunt mai mari se folosesc 3 fitile subtiri.

dupa ce s-a fixat fitilul din lemn in centrul recipientului, se toarna ceara de palmier, sau nisipul colorat, dupa cum se mai spune si lumanarea este gata de aprins.

            In final, se va obtine o lumanare parfumata sau neparfumata, dupa cum se doreste, de toata frumusetea. Pentru cei care doresc sa-si foloseasca imaginataia se pot combina aromele si culorile pentru recipiente colorate si haioase. Cele mai deosebite lumanari, 100% vegetale, care nu emana fum toxic, de diverse arome (lamaie, liliac, violete, santal, cafea, miere, dar si antitabac) se pot realiza numai din ceara special furnizata de compania Dona Sana.

            Pentru orice fel de informatie referitoare la produse si modul de realizare al lumanarilor Waxsandart, se poate accesa site-ul www.lumanaresele.ro, locul in care se gasesc game variate de lumanari, ceara si diverse accesorii.