Confort si eficienta – solutii oferite de Shop-Einstal

BUCURESTI - 25 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In perioada recenta cu totii cautam sa facem economii, preturile si tarifele destul de ridicate ale produselor si serviciilor determinandu-ne sa cautam cele mai bune oferte de pe piata. In special cand vine vorba de confortul locuintei, cautam acele solutii rentabile din punct de vedere al raportului calitate-pret. Misiunea aceasta devine cu atat mai usoara cu cat magazinul online Shop-Einstal .ro reuneste toate produsele de care ai nevoie in locuinta intr-un singur loc.

Shop-Einstal Logo

Shop-Einstal Logo

               In perioada recenta cu totii cautam sa facem economii, preturile si tarifele destul de ridicate ale produselor si serviciilor determinandu-ne sa cautam cele mai bune oferte de pe piata. In special cand vine vorba de confortul locuintei, cautam acele solutii rentabile din punct de vedere al raportului calitate-pret. Misiunea aceasta devine cu atat mai usoara cu cat magazinul online Shop-Einstal.ro reuneste toate produsele de care ai nevoie in locuinta intr-un singur loc.

                La Shop Einstal orice proprietar va gasi tot ceea ce isi doreste pentru utilarea locuintei, pentru a obtine gradul de confort dorit la un pret rezonabil. Indiferent daca te-ai mutat in casa nou construita sau cumparata, sau vrei pur si simplu sa iti modernizezi si reamenajezi locuinta, la Shop-Einstal vei gasi solutiile potrivite.

                Renovarea vizeaza tot, de la instalatii termice pana la instalatii sanitare si nu numai. Produsele oferite in cadrul magazinului online promit sa ofere multumire oricarui consumator, de la solutiile cele mai simple pana la cele mai complexe. Se impune uneori inlocuirea tevilor si fitingurilor, a armaturilor sau apometrelor – acestea sunt insa doar cateva din solutiile oferite in cadrul Shop-Einstal. Modernizarea locuintei poate sa vizeze insa si instalatii termice mai complexe – de pilda un sistem de incalzire bazat pe o centrala termica pentru perioadele reci, ori un sistem de ventilatie sau de aer conditionat pentru sezonul estival. Si aceste optiuni sunt disponibile doritorilor in cadrul magazinului online Shop-Einstal.ro.

                Cei ce locuiesc la casa la curte si nu au posibilitatea racordarii la un sistem centralizat de furnizare a apei pot sa beneficieze de asemenea de oferta bogata de pompe submersibile si hidrofoare existenta la Shop-Einstal. Toate sistemele de pompare a apei sunt completate de asemenea de sisteme de filtrare a acesteia, in asa fel incat puritatea si calitatea apei sa fie una de exceptie.

                Solutiile alternative pentru incalzire nu sunt trecute nici ele cu vederea in cadrul magazinului online. Se ofera optiunea de incalzire prin sisteme plasate in pardoseala, alimentate fie din surse de energie traditionale, fie prin sistemele moderne de panouri solare disponibile de asemenea in cadrul site-ului. O casa obisnuita, odata parcursa, poate fi imbunatatita din punct de vedere al mai multor aspecte. De la instalatiile termice se trece rapid la instalatiile sanitare – gasim si in aceasta gama de produse tevile si fitingurile cautate, sifoanele si sistemele de scurgere potrivite pentru orice situatie.

                Destinate sa deserveasca scopul de confort si facilitare a unui stil de viata in principal urban, instalatiile termice si sanitare din oferta Shop-Einstal garanteaza insa functionalitate si confort pe timp indelungat si pentru locuintele la curte. Nevoia de confort se face acum resimtita la scara larga, utilitatile sunt o necesitate si nu doar un moft. Diversitatea solutiilor oferite in cadrul magazinului Shop Einstal satisface orice exigente ale consumatorilor, iar garantia calitatii produselor vine data de experienta pe piata de profil si de asemenea de certificatele de garantie ele fiecarui produs ce le atesta trainicia si durabilitatea in timp. Shop-Einstal devine astfel aliatul perfect in misiunea reamenajarii locuintei.