De ce nu ne vom opri din a iubi prajiturile si torturile? Descopera noua revolutie a deserturilor

BUCURESTI - 20 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Schimbarea este acel element ce ne face sa ne invartim in jurul acestei vieti, mai ales pentru acei pasionati de crearea unor deserturi pur si simplu delicioase, care sunt intr-o continua revolutie a gusturilor, mirodeniilor si specialitatilor. Formele noi si creative, gusturile si dimensiunile fac ca unele dintre cele mai placute produse de patiserie si cofetarie sa schimbe perspectiva lumii. De aceea, Cofetaria Tic Tac din Bucuresti ne ofera o invitatie catre degustul torturilor de nunta si al prajiturilor cu totul si cu totul originale.

Multi dintre noi nu isi pot imagina ziua fara un pic de dulce si asta pentru un motiv destul de bun. Cum ar fi sa ne trezim invaluiti de cele mai rafinate arome ale esentelor de prajituri si ale ingredientelor care ne fac sa fim mai energici de la primul simt? Probabil ca am fi hipnotizati de existenta acestora si nu ne-am opri din degustat, ca adevarati gurmanzi ce suntem.

Revolutia dulciurilor se traduce prin varietate

Lista celor mai renumite dulciuri din Romania nu este completa fara delicioasele produse ale cofetariei Tic Tac. Orice persoana cu un simt al dulcelui va atesta acest lucru, mai ales pentru faptul ca in permanenta produsele de la aceasta cofetarie din Bucuresti evolueaza in diferite gusturi, forme, dimensiuni si chiar retele autentice, originale.

De-a lungul timpului, factorii de decizie pentru a cumpara aceste dulciuri au devenit mai inovatoare ca oricand, spre deliciul fiecarui entuziasmat de prajituri si torturi unice. De la eclere, amandine, briose, torturi diplomat, toturi mousee sau prajituri imbracate in crema de caramel se prezinta intr-o noua era gastronomica pentru cei care isi doresc o motivatie zilnica, un strop de energie si alinare a papilelor gustative.

Dulciurile sunt usor de realizat

Prajiturile coapte, la fel ca si torturile, sunt destul de usor de realizat, cu toate ca unele dintre ele sunt mult mai versatile, din cauza formelor si dimensiunilor, insa, pentru un chef cofetar nimic nu este imposibil. Desenele sau modelele prajiturilor regasite in aceasta cofetatie in Bucuresti sunt acum mult mai complicate si mai sofisticate decat inainte.

Acum, revolutia cofetariilor se traduce prin desene si modele ce vin in panglici si bijuterii asezonate, asortate in functie de culoarea unui local, de preferintele clientilor. Deserturile unei cofetarii sunt apreciate de fiecare pentru ca pot traspune evenimente din viata, inclusiv nunti si aniversari sau petreceri ale copiilor, acolo unde si mini prajiturile, mini tartele sau torturile pot fi decorate cu elemente din povesti, realizate prin tehnici de coacere si decorare mult mai avansate, dar simple in acelasi timp.

Doar maiestria, creativitatea si imaginatia sunt de  ajuns pentru a celebra revolutia cofetariilor de pretutindeni.

Varietate in inspiratie pentru fiecare copil din noi

Cine nu a vazut briose in culori de negru si portocaliu sau cine nu a gustat macar o data in viata un tort cu amandine si fistic? Probabil ca cele mai multe povesti de viata ii inspira pe cofetarii de la Tic Tac sa creeze tot felul de produse apetisante, gustoase si incredibile, incat noi, restul oamenilor, sa cadem prada deliciilor culinare. Pentru botezuri, nunti, evenimente de aniversare ne putem baza intotdeauna pe aceasta cofetarie in Bucuresti si vom spune o cu totul alta poveste a zilei in care ne aflam.

Dulciurile pot fi personalizate cu numele sarbatoritilor, realizate in flacari, in forma de inima rosie, in forma de personaje animate sau in etaje de culori si gusturi ametitoare. Cu alte cuvinte, formele prajiturilor din prezent au devenit mult mai interesante, au luat forme unice, de la inimi la masini, roboti, personaje din desene, petale de trandafiri si alte flori, animale si elemente de decor dintr-o locuinta. Acum, nimic nu ne mai opreste sa asistam la revolutia cofetariilor si sa intelegem de ce nu ne vom opri niciodata din a iubi prajiturile si torturile, indiferent de varsta pe care o avem.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/de-ce-nu-ne-vom-opri-din-a-iubi-prajiturile-si-torturile-descopera-noua-revolutie-a-deserturilor