Dezvaluiri din culisele studioului de fotografie Constantin Butuc

BUCURESTI - 11 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fotografiile permit oamenilor sa vada lumea cu alti ochi, lucru ce vine din posibilitatea de a experimenta o situatie intr-un mod complet nou, o perspectiva ce poate dura si cateva decenii. In esenta, fotografia este experimentarea stilurilor diferite de creativitate, cu speranta de a inspira si de a exprima propria personalitate prin lentila unei camere de fotografiat. Acest lucru face ca fotograful profesionist Constantin Butuc sa aduca pe piata servicii de fotografie si videografie de inalta calitate, la unele dintre cele mai profitabile costuri.

Dezvaluiri din culisele studioului de fotografie Constantin Butuc

Pasiunea echipei studioului Constantin Butuc provine din crearea de imagini exceptionale si unice, fie ca se mizeaza pe captivara spiritului, a energiei si a dragostei pentru copii sau portrete de familie. Uneori serviciile de fotografiere nu sunt de ajuns pentru a reflecta o stare sau o emotie, de aceea, mai presus de toate, se ia in considerare in alegerea unui fotograf cu experienta si stilurile personale prin care poate reda autenticul.

Studioul Constantin Butuc – alesul evenimentelor de neuitat

O fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, ceea ce inseamna ca fiecare poveste a unui eveniment va pune accent pe unele dintre cele mai mari atribute ale unui fotograf. Este vorba despre reusita de a obtine totul cu resursele alocate, dar si cu sprijinul protagonistilor ce par a deveni personaje in propriile filme si seriale de viata.

Ceea ce orice fotograf trebuie sa detina este caracterizat de implicare. „In momentul in care fotograful isi doreste sa se implice in realizarea unui eveniment, atunci el progreseaza constant, se dezvolta, isi dezvolta privirea de ansamblu pentru a oferi siguranta si satisfactie clientului cu care colaboreaza. Fotograful nuntii tale sau al oricarui eveniment trebuie sa fie profi, trebuie sa aiba capacitatea artistica de a se juca cu ideile, peisajele si cu subiectii, iar daca nu se concentreaza pe acestea, atunci nu este fotograful care sustine ca este.” – dezvaluie Constantin Butuc.

Iar daca o fotografie de nunta spune cat o mie de cuvinte, atunci un videoclip de nunta va spune intreaga poveste si va atrage cele mai multe retrospective de la momentul in care mirii s-au cunoscut si pana in ziua cea mare. Fotografii profesionisti de la studioul Constantin Butuc sunt in cautarea unor tehnici noi de fiecare data, a unor proiecte menite sa creeze portrete digitale, artistice, dar si imagini menite sa se modeleze dupa cerintele clientilor sai. In cele din urma, la finele unui eveniment, amintirile prin imagini si fotografii aduc in prim plan fericirea, entuziasmul si veselia ce inconjura ziua respectiva.

Si pentru ca este foarte importanta calitatea, fiecare fotograf al echipei detine resurse tehnologice dintre cele mai perfomante, astfel ca, intreaga gama de echipamente foto se construieste din aparate foto Canon EOS 5D Mark III, aparate Canon  EOS 5D Mark II, Canon 6D, Elinchrom Umbrella, monopiede foto-video, Kit Stabilizer Steadycam, Glidetrack, dar si multe alte unelte performante.

De cele mai multe ori este vorba de a defini pasiunea prin prisma muncii pe care un fotograf profesionist o executa. Astfel, studioul Constantin Butuc isi dezvaluie serviciile solicitate pentru oricare dintre evenimentele de nunta, botez, aniversari sau oricare alte evenimente de afaceri si mondene.

Pentru oricare dintre aceste servicii solicitate, studioul isi pune intreaga experienta, creativitate si imaginatie la lucru pentru a le oferi clientilor cele mai reusite albume si portofolii de fotografii, filmari si inregistrari de exceptie, mizand de fiecare data pe un raport calitate – pret imbatabil si de nerefuzat. Cei interesati pot contacta fotografii si pot analiza ofertele de tarife accesand in mediul online adresa www.constantinbutucstudio.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/dezvaluiri-din-culisele-studioului-de-fotografie-constantin-butuc