Diablos Computer – oferta de calculatoare second hand si refurbished

Bucuru - 15 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Retail

In aproape fiecare locuinta exista la ora actuala si un computer, alaturi de alte echipamente si electrocasnice care ne asigura confortul dorit. Din nefericire, nu de fiecare data bugetul permite achizitia de calculatoare noi, de ultima generatie, pentru a tine pasul cu tehnica ce evolueaza in mod constant. Diablos Computer vine insa cu o solutie salvatoare: calculatoare si laptopuri second hand sau refurbished, la preturi mult mai accesibile.

Calculatoare second hand hexa core

Alternativa oferita reprezinta un real avantaj pentru cei ce vor sa reinnoiasca tehnica de calcul, dar dispun de un buget limitat. Uzura morala isi spune cuvantul in special in cazul calculatoarelor si laptopurilor – apar tot timpul astfel de echipamente mai performante, care pot indeplini mai multe functii cu o mai mare eficienta. Din acest motiv trebuie sa ne aliniem cu evolutia, iar solutia rentabila oferita de Diablos Computer este una optima.

Pentru o persoana care vrea sa isi cumpere un calculator performant, fara a-si face o gaura serioasa in buget, gama de calculatoare second hand i7 oferita de Diablos Computer poate fi solutia perfecta. Spre deosebire de alte calculatoare second hand pe care le putem gasi in anunturi online, oferite spre vanzare de persoane fizice, calculatoarele second hand din oferta sus-numitului magazin vin si cu garantia calitatii. Intre 12 si 36 de luni se poate oferi garantie pentru calculatoare si laptopuri, chiar second hand, la Diablos Computer.

Avantajele calculatoarelor si laptopurilor second hand comercializate sunt completate si de produsele refurbished. Acestea vin de asemenea cu garantia calitatii, functionand la parametri optimi drept urmare a verificarilor atente efectuate inainte de repunerea lor in vanzare. Un calculator refurbished poate fi unul expus la vanzare, utilizat pentru teste si apoi resigilat, ori un echipament IT scos din uz de o companie, chiar daca este in perfecta stare de functionare, pentru reinnoirea tehnologiei. In cel din urma caz, companiile trimit inapoi catre producator sau magazine specializate aceste calculatoare, care sunt testate din toate punctele de vedere, uneori imbunatatite prin inlocuiri si upgrade-uri ale componentelor, si apoi repuse in vanzare. Costurile in acest caz sunt insa considerabil reduse, comparativ cu alternativa unui produs echivalent, nou.

Atuurile ce recomanda Diablos Computer pentru achizitia de calculatoare si laptopuri nu se opresc doar la aspectul hardware sau la cel de functionalitate optima. Avand acreditarea de “Microsoft Registered Refurbisher”, Diablos Computer poate sa ofere si licentiere Windows la costuri notabil scazute. Singura conditie de indeplinit in acest caz este ca respectivul calculator sau laptop sa aiba dovada unei licentieri anterioare – de obicei vizibila prin sticker-ul aplicat.

Componentele de calculatoare si laptopuri nu lipsesc din oferta, dar nici echipamentele periferice precum imprimante sau consumabile aferente acestora. Diablos Computer devine astfel solutia salvatoare pentru orice doritor de imbunatatire a tehnicii de calcul detinute. Indiferent daca este vorba de calculatoare second hand sau refurbished, de laptopuri resigilate sau noi, se pastreaza parametrii functionali si garantia in cazul fiecarui produs in parte, iar preturile sunt foarte accesibile – in acest fel oricine poate gasi raportul calitate-pret-performante dorit in oferta bogata Diablos Computer.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/diablos-computer-oferta-de-calculatoare-second-hand-si-refurbished