Dry Ice ofera solutii excelente pentru crearea de efecte speciale la petreceri

Iasi - 25 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Nunta este, de departe, cel mai important eveniment din viata unui cuplu si, din acest motiv, mirii pregatesc o multime de lucruri, care sa descrie nunta ca fiind cat mai unica. La fel ca si dansul mirilor, furatul miresei etc., gheata carbonica nu iese din discutie, fiind extrem de populara in asemenea evenimente. Cu toate aceastea, clientii par a fi invaluiti de confuzie atunci cand vine vorba de alegerea celui mai bun echipament ce insoteste valsul mirilor. Din acest motiv, compania Dry Ice , ofera explicatii in ceea ce priveste functionarea si utilizarea acestei forme de efect speciale.

DRY ICE

DRY ICE

Asadar, cu ajutorul profesionistilor de la Dry Ice, se utilizeaza o masina de fum ce poate crea efecte speciale unice la o petrecere sau la o nunta. Fumul este rezultatul utilizarii de gheata carbonica, utilizandu-se varianta cu masina de fum greu cu gheata carbonica. "In general, utilizam o masina de fum greu cu gheata carbonica, ce are un consum de aproape 9 kilograme de gheata carbonica- caz in care se doreste producerea de fum vreme de 5 minute. In plus, gheata carbonica este mai grea decat aerul, nu se ridica, astfel ca ramane jos, la nivelul gleznelor. De asemenea, nu are miros si nici nu pateaza fiind, astfel, o solutie ideala de a crea efecte speciale ce insoteste valsul mirilor"- sustine echipa Dry Ice.

Potrivit Wikipedia, gheata carbonica nu reprezinta nimic altceva decat o forma solida a dioxidului de carbon, fiind un agent termic superior ghetii gasite in mod obsinuit.

Utilizarile cele mai frecvente ale ghetii carbonice

Folosita ca efect special in cadrul unor evenimente, gheata carbonica se foloseste in mai multe domenii, printre care: in cluburi si petreceri private, oferind imagini spectaculoase; in laboratoare medicale care transporta probe biologice ce trebuie tinute la temperaturi scazute; in transportul alimentelor pe distante foarte mari; gheata carbonica de consum- folosita in servirea unui pahar de bautura, racit instant cu gheata.

Dry Ice este compania ce reuseste sa scoata in evidenta detaliile unice ale unei petreceri, oferind o metoda extrem de populara in randul organizatorilor de nunti, dar si de alte petreceri tematice sau nu.

Efecte speciale de calitate oferite de Dry Ice

"Suntem o echipa de oameni profesionisti si ne orientam catre dorinta clientilor nostri, astfel ca, pe langa serviciile de calitate oferite, punem la dispozitia acestora profesionalism, promptitudine si seriozitate. Ne dorim ca cei care apeleaza la noi sa fie multumiti de gama de produse oferite: gheata carbonica- cu utilizari in transporturi medicale, medicina, industrie alimentara, efecte speciale la petreceri etc. sau sculpturi de gheata: oferim bar de gheata, suport fructe sau flori realizate din gheata, gheata cubica, gheata pisata etc."- declara administratorul companiei Dry Ice.

Dry Ice raspunde la cele mai frecvente intrebari

Constienti de faptul ca nunta sau alte petreceri pot fi evenimente unice si memorabile in viata, profesionistii de la Dry Ice raspund la o serie de intrebari frecvente, ce circula in randul clientilor.

 Cum este transportata gheata carbonica? Pe scurt, in containere speciale, izolate termic. "Astfel de cutii sunt transportate separat fata de habitaclul vehiculului. In plus, pentru cei care isi doresc sa isi transporte singuri gheata carbonica, recomandam asigurarea permanenta a sistemului de ventilatie din masina- daca durata traseului este mai mare, sfatuim clientii sa deschida si geamurile masinei, astfel incat sa asigure un grad de ventilatie cat mai optim"- sustine echipa Dry Ice.

O alta intrebare provenita de la clienti se refera la modul cum ajunge gheata carbonica la client. Deoarece gheata carbonica cere conditii speciale de transport, Dry Ice livreaza produsul cu flota proprie a companiei, livrarile deplasandu-se zilnic- de marti pana sambata, impreuna cu recomandarea de a livra gheata carbonica cat mai aproape de ziua evenimentului in care se va utiliza- in caz contrar, exista riscul de a se evapora foarte repede. Cu toate acestea, Dry Ice sustine ca gheta carbonica poate fi depozitata pentru maxim 1-2 zile, in locatii ferite de umezeala si caldura.

Produsele de calitate, la cele mai inalte standarde, alaturi de o gama diversa de servicii oferite si de profesionalismul echipei Dry Ice, pot fi gasite in mediul online pe pagina web www.dry-ice.ro.