Economie de timp, bani si energie cu un sistem de irigatii de la Bell Garden

BUCURESTI - 18 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Sistemele de irigare de la Bell Garden se gasesc intr-o mare varietate de modele, culori si dimensiuni tocmai pentru a veni in ajutorul proprietarilor care isi doresc propria oaza verde in curtea caselor. Cea mai buna solutie pentru a avea un gazon sanatos este si setarea sistemului de irigare al gazonului la un anume timp, la ore fixe dimineata si seara.

sisteme de irigatii gazon

sisteme de irigatii gazon

Sistemele de irigare de la Bell Garden se gasesc intr-o mare varietate de modele, culori si dimensiuni tocmai pentru a veni in ajutorul proprietarilor care isi doresc propria oaza verde in curtea caselor. Cea mai buna solutie pentru a avea un gazon sanatos este si setarea sistemului de irigare al gazonului la un anume timp, la ore fixe dimineata si seara. Sistemele de irigare gazon au o rata de aplicare mai mica, ceea ce inseamna ca sunt utilizate si pe parcele mai mici de teren. De altfel, se poate uda la fel de mult teren ca si in cazul sistemelor de pulverizare a apei, utilizand cantitati mai mici de apa si aspensoare mai putine, dar care vor oferi o perioada de hidratare a pamantului mult mai mare; cu o doza mai mare de apa, riscul de a infunda terenul este mai mare, lucru pe care nimeni nu si-l doreste.

            Sistem de irigatii instalat in propria curte

            Cu un sistem de irigatii instalat, setat in modul activ, se reduce rata de ingrijorare, pentru ca se va asigura ca propriul gazon sa devina un loc primitor, un loc verde, un loc de relaxare. Cu siguranta asta se va reflecta si la factura de la energie electrica. Banii, de asemenea, pot fi salvati cu sistemul de irigare, pentru ca lupta constanta pentru a pastra un gazon frumos si sanatos inseamna cantitati mari de apa. Un sistem de irigatii preinstalat va aduce un echilibru fara surprize in intreaga curte a casei. Prin pornirea si oprirea sistemului la momente diferite se va asigura retentia de apa necesara supravietuirii plantelor si a ierbii.

            Indiferent de numarul de aspensoare instalate pentru un sistem de irigare, nu se poate nega numarul mare de beneficii pe care un sistem de irigare al gazonului de le Bell Garden il prezinta. Astfel, aspensoarele cumparate din magazine cresc riscul de udare al aleii din curte, dar sunt o buna modalitate de a nu risipi cantitati mari de apa. Mai apoi, furtunul sistemului de irigare trebuie sa fie ferm, sa fie intins peste tot in curte sau gradina, pentru ca raportul timp-energie sa functioneze mereu si pentru a asigura ca fiecare zona este udata in mod corespunzator.

            Cand vine vorba de propriul gazon, Bell Garden ofera cele mai noi sisteme de irigat , la cele mai inalte standarde, tocmai pentru a veni in ajutorul proprietarilor care doresc sa se bucure de cele mai noi tehnici de mentinere a unui gazon curat si sanatos. Ce este diferit de alte sisteme de irigatii se refera la calitatea si garantia acestor produse, pentru ca acest furnizor respecta prevederile legale in vigoare si in plus de aceasta, durata de viata a produselor este mult mai mare, comparativ cu alte produse. Fiecare proprietar bifeaza lipsa de griji prin astfel de achizitii si atunci cand vine vorba de temperaturile scazute de iarna, pentru ca materialele din care sunt alcatuite aceste sistemele de irigatii rezista, nu se crapa si nici nu pocnesc din cauza inghetului.

            Mai mult de atat, cumpararea acestor produse de calitate inseamna si consiliere gratuita la cumparare, unde specialistii in domeniu ofera mai mult decat informare, reusind sa instruiasca fiecare client in parte si sa ofere cele mai bune solutii de montare, intretinere, economisire.

Detaliile complete se gasesc si pe site-ul oficial, impreuna cu ofertele de pret.