Fii FashionUS, cu preturi de senzatie

BUCURESTI - 22 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Fashion US prezinta o gama diversa de articole vestimentare ce se dedica atat barbatilor cat si segmentului feminin sau chiar pentru copii. Lista de optiuni se accentueaza cu fiecare brand adaugat, iar pentru ca Black Friday se apropie preturile intra la apa.

Logo FashionUS.ro

Logo FashionUS.ro

FashionUS se ghideaza dupa trendurile internationale astfel ca nu se sfieste sa aduca in atentia clientilor branduri de renume, de la Calvin Klein la Guess, Lacoste si nu numai. Si cu fiecare categorie aparte ai sute de optiuni de care sa te bucuri. Avand increderea brandului ce aduce calitate fara doar si poate investitia in articole vestimentare merita cu adevarat.

Pentru categoria de articole vestimentare pentru barbati vei gasi de la pantaloni la veste, treninguri sau jachete. Aceeasi poveste se repeta pentru categoriile adresate publicului feminin, completate de lumea accesoriilor la care se adauga produse pentru cei mici. Un complex al situatiei care sa aduca usurinta cu care vei face shopping. Vei gasi pana si rochii speciale si avand in vedere ca se apropie atat de multe momente de sarbatoare rasfata-te cu o rochie noua, cu un alt stil, cu o noua imagine fashion.

Desi conceptul clasic se refera la nebunia femeilor de a face cumparaturi nici barbatii nu sunt mai prejos. Intr-un ritm alert, cu o viteza impresionanta in a gasi marimile necesare si combinatiile care se potrivesc Black Friday este momentul cel mai asteptat din an cand rabdarea nu isi are loc insa tocmai in avantajul celor care nu cunosc acest concept.

Ce aduce nou Fashion US este si trendul de inspiratie internationala, acela de reduceri impresionante. Se intampla o singura data pe an deci ai un motiv in plus sa iti alegi preferintele si sa te ghidezi spre ceea ce doresti sa fie al tau. Reducerile de Black Friday sunt considerabile si se aplica pentru orice produs. Avand in vedere priza la public a devenit o traditie sa se urmeze un astfel de curs al evenimentelor. Graba este mare, insa stocul pe masura.

Noteaza in calendar: 22 noiembrie 2013, Fashion US. Este ziua si locul care sa iti aduca sanse pentru a completa garderoba ta cu o multime de articole vestimentare. Sunt multi cei care nu fac investitii frecvente in acest segement insa cand sunt la locul si momentul potrivit nu rateaza ocazia de a cumpara cat mai multe. Este total in avantajul tau avand in vedere preturile.