Gama de hidrofoare de la Shop-Einstal

BUCURESTI - 29 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Shop-Einstal dispune de o gama larga de pompe si hidrofoare , o lunga lista de optiuni care se sa preteze nevoilor de orice fel, fie in uz casnic fie chiar si industrial, la scara mica. Aici se gasesc hidrofoare online , pompe, accesorii si rezervoare, vase de expansiune etc.

Logo Shop-Einstal

Logo Shop-Einstal

             Shop-Einstal dispune de o gama larga de pompe si hidrofoare, o lunga lista de optiuni care se sa  preteze nevoilor de orice fel, fie in uz casnic fie chiar si industrial, la scara mica. Aici se gasesc hidrofoare online, pompe, accesorii si rezervoare, vase de expansiune etc.

             Folosite de zi cu zi mai ales in mediul rural sau acolo unde nu exista un racord la apa curenta, hidrofoarele sunt de mare ajutor in munca casnica si gospodareasca. Varietatea de tipuri face ca acestea sa fie apreciate si alese in functie de factori stricti. Pornind de la resursa naturala, apa din pamant, indiferent la ce adancime se gaseste, varietatea de hidrofoare s-a imbunatatit de-a lungul timpului pentru a se preta diverselor sarcini. Aceasta sursa cruciala de apa este explorata intr-un mod avantajos pentru a beneficia de confort, de usurare a muncii si de conditii de mare ajutor.

            Intr-un sistem oarecum simplist de inteles, un hidrofor este compus dintr-o pompa alimentata de un motor. Aici intervine  si varietatea de tipuri, in functie de nevoie, de la o putere mai mica la una mai mare, care sa furnizeze apa la un anume flux. Cu senzor de presiune de asemenea, pentru a limita disfunctionalitatea si uzura cauzate de repetate folosiri ale hidroforului, un astfel de sistem este de dorit in orice gospodarie unde apa curenta, utilitatile nu sunt o posibilitate si un liber acces.

                Principii de selectie si gama de hidrofoare Shop-Einstal

                Pentru a alege un hidrofor conform cu nevoia fiecaruia sunt aspecte de luat in seama. In primul rand, tine de necesarul de apa raportat la consumul fiecaruia. Apoi conteaza si adancimea apei pentru ca aceasta este absorbita, astfel ca hidroforul trebuie sa aiba puterea necesara de furnizare a apei dorite.

De la diversi producatori incepand cu Cadoppi si pana la Tricomserv, capacitate ce poate varia de la 22 la 60 de litri, adancimea de absorbite de pana la 9 m, optiunile la Shop-Einstal sunt diverse. Descopera hidroforul cu un debit maxim de apa de la 2 si pana la 4 m si o putere ce variaza, cu un maxim de capacitate din acest punct de vedere de 1100 W.

                Aplicabilitatea unui hidrofor tine de gospodarii mici si nu numai caci in contextul economic si social actual dezvoltarea din toate punctele de vedere ne va duce pe un drum al ascensiunii pentru dezvoltarea segmentului de hidrofoare. De generatie moderna, complexe si cu oferte de pret, la pachet cu garantiile care asigura nivelul de calitate al produsului ales, gama de hidrofoare de la Shop-Einstal este fara doar si poate una de remarcat. Fara nevoie de deplasare, descopera in cadrul magazinului online toate detaliile ce tin de o astfel de gama de oferte.