Gheata carbonica alimentara comercializata de Dry Ice depaseste asteptarile tuturor cumparatorilor

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gheata carbonica , cunoscuta si sub numele de gheata uscata, se regaseste intr-o forma solida a dioxidului de carbon ce se utilizeaza in nenumarate domenii, oferind totodata un grad ridicat de puritate in propria compozitie. Compania Dry Ice ofera spre vanzare cantitati mari de gheata calitativa care pot fi utilizare in bauturi, in cadrul unei nunti, pentru transporturi medicale, in industria alimentara, pentru efecte speciale, pentru sablare si totodata in viticultura.

Gheata carbonica alimentara comercializata de Dry Ice depaseste asteptarile tuturor cumparatorilor

Compania Dry Ice, cu sediul social in judetul Cluj-Napoca, ofera posibilitatea tuturor romanilor de a beneficia de produsele ofertante pe care le pune la dispozitie in magazinul online dry-ice.ro. In cadrul acestui site, insusi managerul prestigioasei companii declara faptul ca: "Suntem o echipa tanara si dinamica cu o cultura organizationala orientata spre client, punem la dispozitie profesionalism, seriozitate si promptitudine. Pentru noi este important ca fiecare din clientii nostri sa fie multumit de achizitie si de aceea oferim atat o gama variata de produse de calitate, la preturi atractive, cat si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente. Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, distribuitori si clienti finali, carora le oferim produsele si serviciile noastre la cele mai inalte standarde."

                Domeniile de utilizare a ghetii carbonice de calitate superioara              

                Dry Ice garanteaza utilizarea ghetii carbonice in transportul alimentelor si totodata in introducerea in bauturi, datorita faptului ca produsul este 100% natural, purificat si alimentar. Forma solida a dioxidului de carbon care este introdusa in bauturile alcoolice si nonalcoolice vor crea un efect de senzatie, de aceea este un element extrem de important in realizarea unui eveniment de exceptie care va lasa toti invitatii uimiti de placere. Dupa introducerea ghetii carbonice in paharul plin, se va crea un efect interesant din urma caruia va pluti un fum alb asemanator cetei ce va dura aproximativ 3-4 minute.

                Datorita faptului ca dansul mirilor este un moment extrem de important din cadrul unei nunti, aceasta trebuie sa fie unul memorabil atat pentru cei doi indragostiti, cat si pentru invitatii prezenti, de aceea Dry Ice ofera un mic detaliu ce are capacitatea de a schimba in totalitate atmosfera: gheata carbonica. Aceasta va avea rolul de a intensifica emotiile, de a reda pe chipul tuturor un zambet fin si de a crea un moment care sa incante vizual pe fiecare participant.

Fumul emis cu ajutorul ghetii carbonice are puterea de a transforma un eveniment simplu intr-un adevarat basm care va trezi amintiri placute tuturor invitatilor. Acest efect poate fi utilizat in cadrul oricarei zile sau seri speciale de catre oricine apeleaza la serviciile si produsele oferite de magazinul online dry-ice.ro In cadrul site-ului, clientii vor gasi informatii utile referitoare la preturi, noutati si modalitati de comandare.

Compania Dry Ice ofera in mod gratuit transportul ghetii carbonice tuturor clientilor, aceasta fiind livrata in containere speciale sau in cutii termoizolante din polistiren care asigura depozitarea cea mai eficienta, astfel incat produsul sa ajunga in cea mai buna stare la destinatie, iar in doar 24 de ore cumparatorul se poate bucura de avantajele produsului pe care l-a comandat.

                Compania Dry Ice ofera de departe cel mai bun raport dintre calitate si pret de pe intreaga piata din Romania, lucru care poate fi observat datorita nenumaratelor companii prestigioase care i-au solicitat serviciile si produsele: Heineken, Coca Cola, Puma, Finlandia, Aroma, Our Wear, Kika, Intel, Mateus si multi altii. Spre deosebire de micile companii care produc si comercializeaza gheata carbonica, Dry Ice se ocupa si de confectionarea sculpturilor din gheata care iau ochii oricui.

Lucrate manual cu multa grija si atentie, operele artistice se realizeaza pe baza unui desen sau al unui proiect ce este atent conceput si discutat impreuna cu potentialii clienti. Fiind compania cu o experienta dobandita in Statele Unite ale Americii in acest domeniu al sculpturii de mai mult de 5 ani, aceasta aduce pe piata blocuri de gheata translucide, inchegate si atent supravegheate. Clientul va plati pentru o astfel de opera suma pe care o va stabili impreuna cu firma Dry Ice in functie de marimea, greutatea si complexitatea acesteia. De altfel, pentru gheata carbonica cumparatorul va trebuie sa plateasca suma de 220 de lei pentru o cutie de 15 kg, iar pentru cinci astfel de cutii doar 900 de lei.

                Dry Ice se defineste compania ce produce si furnizeaza cele mai impresionante forme obtinute cu ajutorul ghetii carbonice, menite sa incante vizual si sa multumeasca orice client exigent dornic de a lucra si colabora cu noutatea pentru a obtine un plus de performanta in activitatea prestata.