Intampina nevoile sezonului cu gama de pompe submersibile de la Shop Einstal

BUCURESTI - 23 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cum fiecare sezon impune caracteristicile sale perioada mai rece a anului aduce nevoia acuta de apa curenta spre usurinta utilizatorilor casnici. Shop Einstal preintampina astfel de nevoie si pune la dispozitia celor care au nevoie de pompe submersibile o gama variata de tipuri.

Shop E-Instal Romania

Termenii de referinta a fiecarui utilizator vor impune selectia unei pompe submersibile. In prima faza tine de nevoia de confort cand se inlocuieste greul situatiei, dificultatea de a depinde strict de efort fizic considerabil si repetat, de a transporta apa necesara in utilizarea de zi cu zi. Fie vorba de consum propriu sau nu apa curenta este modalitatea prin care se contureaza nevoia unei vieti moderne si decente.

Incepand cu pompe submersibile ce au o putere de 350 W si pana la cele de 2200 W Shop Einstal ofera varietate in toate caracteristicile si pentru toate cazurile. Debitul pompelor difera si el, de la 1,5 m3/h si pana la 9m3/h. Diferenta se face dupa zona in cauza, in functie de adancimea la care se gaseste sursa de apa.

Necesare mai ales pentru uz casnic exista si nevoi ce tin de domeniul industriei, al agriculturii, al serelor, microinterprinderilor ce isi cauta o sursa pentru alimentarea cu apa. In orice caz, asa cum necesitatile si pretentiile difera pe masura asteptarilor vin si pompele submersibile de la Shop Einstal. In lista de producatori ai pompelor exista aceeasi diversitate, de la Aquatechnica la Tricomserv.

Garantia calitatii vine fara doar si poate astfel ca in functie de model si producator exista si garantie de functionare a fiecarei pompe in parte, ce poate fi si pana la 5 ani. In plus, se garanteaza de la producator si inclusiv distribuitor ca fiecare pompa, indiferent de tipul ei, functioneaza in parametri dupa care se prezinta. Spre exemplu se admite un maximum de granulatie in ceea ce priveste cantitatea de nisip ce se gaseste in sursa de apa potabila pompata. De asemenea exista si delimitari extinse in ceea ce priveste extremele temperaturilor ale apei de pompat, ceea ce face ca pompele submersibile sa fie flexibile pentru orice situatie.

Utile din punct de vedere al functionarii, de confort al posibilitatii de a avea apa curenta disponibila in orice moment, pompele submersibile devin necesitatea de a compensa in stil modern inexistenta instalatiilor de apa curenta.

Shop Einstal face parte din categoria de magazin online pompe submersibile insa cu servicii extinse, incluzand tot universul de instalatii termice si sanitare, o gama diversa de accesorii si echipamente pentru instalatii complexe. In egala masura cu astfel de produse exista si oferte care sa incante clientii. Vei gasi suport si consiliere, alaturi de orice tip de produs de mare interes.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/intampina-nevoile-sezonului-cu-gama-de-pompe-submersibile-de-la-shop-einstal