Laptop sau PC defect? Repara-l la Salut-IT

BUCURESTI - 8 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De tehnologie ne folosim zi de zi, in special de calculatoare si laptopuri fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea, dar pe care le folosim si pentru scopuri proprii, pentru divertisment si relaxare. Importanta tehnicii de calcul este sesizata insa in special in situatiile in care se defecteaza: pentru astfel de situatii exista in Bucuresti un service de reparatii denumit Salut-IT.

www.salut-it.ro

www.salut-it.ro

Profesionistii din cadrul acestui service de reparatii calculatoare ofera o gama variata de servicii, care pot inlatura defectiuni din cele mai diverse. Impartite in principal dupa doua categorii - hardware si software - problemele ce pot sa apara sunt remediate in cel mai scurt timp posibil, oferindu-se de asemenea si garantie.

            Reparatii si interventii de natura hardware

            Salut-IT ofera solutia perfecta, recomandand de fiecare data repararea tehnicii de calcul si nu inlocuirea - desigur, in situatiile in care acest lucru este posibil. Problemele de diverse naturi ce pot aparea la laptopuri sau calculatoare sunt, de cele mai multe ori, cele de natura hardware.

            Cele mai frecvente cauze ale defectiunilor sunt supraincalzirea datorata acumularilor de praf, suprasolicitarea anumitor componente sau uzura care dupa un timp de utilizare isi spune cuvantul. Ceea ce pot sa ofere specialistii Salut-IT in materie de interventii hardware se refera astfel la: curatare de praf, testare a componentelor, inlocuire a condensatorilor umflati sau chiar a componentelor.

            Daca solutiile anterioare sunt potrivite pentru remedierea defectiunilor la calculatoare, cazul laptopurilor este unul mai deosebit. Aici apar probleme de alte naturi: display-uri ce necesita inlocuiri sau reparatii, tastaturi sensibile care se strica usor si necesita de asemenea inlocuire, ca sa nu mai vorbim despre componente.

            Fiecare reparatie sau inlocuire de componente este sustinuta la Salut-IT de o gama variata de piese si componente disponibile in stoc, care ajuta la astfel de misiuni. Indiferent daca este necesara o inlocuire a unei componente de PC sau laptop care s-a defectat, sau de un simplu upgrade pentru imbunatatirea performantelor, Salut-IT poate sa ofere solutiile potrivite.

            Reparatii si interventii de natura software

            Nu tot timpul cauzele defectiunilor sunt insa de natura hardware. Un calculator are functionarea ingreunata si daca exista probleme de software. Salut-IT ofera raspunsuri si in acest sens, punand la dispozitie servicii de instalari programe, sisteme de operare, devirusari profesionale si chiar optimizari de sisteme de operare, pentru a pastra fiecare laptop sau computer in parametri de functionare optimi.

            Avantajele oferite de toate aceste reparatii complexe sunt completate cu un sistem foarte eficient: orice calculator sau laptop poate fi ridicat de la domiciliu de catre un reprezentant Salut-IT dupa care defectiunea este diagnosticata in service. Clientul este mai apoi anuntat cu privire la natura defectiunii si costurile reparatiei, iar remedierea este efectuata doar in cazul in care proprietarul isi da acordul. Ulterior, echipamentul poate fi livrat inapoi la domiciliu, fara ca posesorul sa fie nevoit sa se deplaseze pana la sediul Salut-IT.

            O astfel de solutie se dovedeste foarte accesibila, mai ales in conditiile in care depindem zi de zi de tehnica de calcul. Salut-IT ofera astfel solutia ideala prin servicii de reparatii calculatoare, laptopuri si periferice cu garantia calitatii si profesionalism asigurat.