Lenjerii-Hoteluri diversifica optiunile lenjeriilor

BUCURESTI - 10 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru hoteluri, pensiuni si orice unitate de cazare care se respecta si isi respecta clientii Lenjerii -Hoteluri propune o gama diversa in materie de lenjerii. Asta inseamna ca se preteaza sa ofere lenjerii si nu numai, cele mai utile articole textile. Dedicat misiunii de a dota si de a suplimenta orice stoc de acest gen Lenjerii-Hoteluri devine aliatul perfect pentru cei in cautare de calitate.

Lenjerii de Pat

Pentru hoteluri, pensiuni si orice unitate de cazare care se respecta si isi respecta clientii Lenjerii-Hoteluri propune o gama diversa in materie de lenjerii. Asta inseamna ca se preteaza sa ofere lenjerii si nu numai, cele mai utile articole textile. Dedicat misiunii de a dota si de a suplimenta orice stoc de acest gen Lenjerii-Hoteluri devine aliatul perfect pentru cei in cautare de calitate.

Diversitatea produselor ce vine sub marca celor de la Lenjerii-Hoteluri inseamna produse textile de la lenjerii si pana la prosoape, de la fete de masa si pana la perne sau chiar si pilote. Cuprinde astfel orice are legatura cu dotarea unei unitati de cazare pentru bunastarea si confortul turistilor. Doar ca de la nevoie la pretentie este un pas, marcat si de prestanta pe care il are un nume pe piata de profil. Calitatea unor lenjerii face ca odihna sa fie una de bifat cu succes, de unde si sansele crescute ca turistii sa treaca pragul hotelului inca si inca o data. In cautarea unui loc placut in care sa ne odihnim ecuatia de luat in seama cuprinde o serie de factori din care lenjeriile de uz personal sunt indispensabile.

La Lenjerii-Hoteluri segmentul de lenjerii inseamna o diversitate ce multumeste orice buzunar. In functie de preferinte, buget si prestanta unitatii de cazare in sine se poate alege lenjeria din sifon, renforce, percale, din damast satinat sau floral si lista continua cu cele din polycoton sau satin cu dungi. De la caz la caz procentul de bumbac este variabil, atingand si pragul suprem de continut al acestui material, 100% bumbac cu 100% confort si calitate.

Incontestabil, o lenjerie de pat este cea care asigura sau nu starea de bine. Ne definim prin orele de odihna, ceea ce face ca alegerea in acest caz sa fie una minutioasa. Tocmai de aceea Lenjerii-Hoteluri pune pret pe calitate, fiind producator de articole textile ghidat de inalta clasa a materialelor. Bumbacul este de baza si ca o specificatie care sa avantajeze lenjeriile, acestea se pot igieniza la 90 de grade. Asadar, gradul de uzura face obiectul interesului si pe termen lung, interes bifat cu succes cand alegerea este cea care tine de Lenjerii-Hoteluri.

Indiferent de alegere tesaturile sunt tratate pentru a corespunde cu nevoile de intretinere, fiind inzestrate cu proprietatea de anti-scamosare, anti-bacterii si anti-ingalbenire, cu posibilitatea de a alege  orice culoare. In materie de nuante se tine cont de faptul ca orice unitate de cazare are nevoie de un stil personalizat si reprezentativ. Ca o forma de a arata respect pentru clienti, ca o emblema a locului pana la urma lenjeria de pat inseamna alegerea ce pune mare pret pe standardele impuse in primul rand la nivel individual.

Dincolo de lenjeriile de pat gama de optiuni este completa, pentru dotarea unitatilor de cazare. Asta inseamna prosoape si halate de baie, fete de masa, pilote, perne si protectii de saltea. Delectati-va cu produsele textile de care avem si nevoie insa care indeplinesc cele mai inalte standarde. Portofoliul Lenjerii-Hoteluri este disponibil pentru curiosi, doritori si interesati de calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/lenjerii-hoteluri-diversifica-optiunile-lenjeriilor