Lenjerii pentru hotel la pret de producator

BUCURESTI - 11 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice hotel are stilul propriu, este decorat si amenajat in maniere cat mai interesante pentru a face orice oaspete sase simta cat mai confortabil, iar sederea acestuia sa fie cat mai placuta.
Un cuvant important il are de spus, pe langa toate elementele de decor, lenjeria pe care o foloseste un hotel. In general, acestea sunt cartea de vizita a hotelurilor pentru ca in functie de acestea creste sau scade numarul clientilor.

www.lenjerii-hotel.ro

Pentru ca profiturile sa creasca pe zi ce trece, Brodank Comanic, companie cu vechime pe piata din Romania, pune la dispozitia detinatorilor de hoteluri articole de lenjerie de cea mai inalta calitate, pentru toate tipurile de intrebuintari: lenjerie de pat, pilote, perne, fete de masa, draperii, perdele, halate si prosoape pentru baie, covorase pentru cada si multe altele.

Sfaturi utile pentru alegerea lenjeriei potrivite

Cu toate ca numarul furnizorilor de lenjerii pentru hotel de pe piata din tara este destul de mare, nu toate companiile garanteaza cea mai buna calitate.

Bazandu-se pe vasta experienta pe care o are in domeniul textilelor pentru hotel, Brodank a avut grija sa se adapteze in mod permanent la cerintele nenumarate ale clientilor sai, furnizand calitate la pret de producator.

Atunci cand trebuie inlocuita lenjeria hotelului, administratorul ar trebui sa se orietenze dupa mai multe criterii. Daca tipul de lenjerie ales este unul de marca, atunci aceasta se va identifica prin rezistenta, calitate si un design deosebit.

Materialul din care sunt confectionate articolele trebuie sa fie unul care sa permita pielii sa respire corespunzator, dupa cum este cazul celor de pat si a celor de baie. Pentru ca societatea este constienta de toate aceste cerinte si nevoi, s-a specializat pe confectionarea produselor din bumbac complet natural, in proportie de 100%.

Rolul acesteia este de a oferi tuturor beneficiarilor confortul pe care il merita, o rezistenta crescuta fata de spalarile efectuate in mod repetat, dar si durabilitate, toate piesele de lenjerie avand la baza o tesatura special creata pentru aceste intrebuintari. Oricare dintre articole pot fi utilizate atat pentru uzul hotelier, cat si pentru cel casnic, fiind ideale in ambele situatii.

Datorita atentiei sporite pe care personalul o acorda oricarui proces de confectionare, toti beneficiarii lenjeriilor pe care Brodank o furnizeaza sunt mereu satisfacuti si multumiti de ceea ce li se ofera.

Pentru cei care sunt in cautarea unui producator si un partener de incredere cu care sa colaboreze, aceasta companie are la baza servicii si produse din cele mai variate game, caracterizate de calitatea deosebita pe care o prezinta.

Obiectivul pe care furnizorul respectiv il are este eficientizarea timpului, care este un element extrem de pretentios, precum si posibilitatea de a achizitiona lenjerie pentru hotel de calitate superioara la un pret convenabil.

Toate produsele textile se gasesc pe site in mai multe modele si culori, si pot fi comandate in functie de dimensiuni. Pentru a nu avea parte de niciun fel de surpriza neplacuta, se recomanda masurarea patului si a pernelor pentru ca lenjeria sa se potriveasca perfect.

Pentru orice tip de informatie referitoare la serviciile si produsele Brodank se poate accesa oricand catalogul online de pe site-ul lenjerii-hotel.ro, locul in care sunt expuse atat detalii amanuntite, cat si imagini reprezentative pentru fiecare piesa in parte.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/lenjerii-pentru-hotel-la-pret-de-producator