Manequeen - un loc de munca cu realizare profesionala

BUCURESTI - 18 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un loc de munca este acel lucru care trebuie sa aduca confortul ca intr-o a doua casa. Trebuie sa fie placut si avantajos din mai multe puncte de vedere. Normal este ca cei angajati sa se simta realizati intr-o permanenta stare de bine la job, sa lucreze in mod constant la atitudinea lor si sa fie apreciati pentru contributia adusa. Femeile din Bucuresti ar trebui sa stie ca acum exista pe piata angajatorul Manequeen . Acesta cauta sa isi alcatuiasca echipa numai din femei pentru a oferi exact ceea ce isi doresc acestea: intimitate si rasfat intr-o lume in care barbatii nu au ce cauta.

Manequeen - un loc de munca cu realizare profesionala

Manequeen este locul cel mai potrivit pentru domnisoarele si doamnele dezinvolte, care isi doresc sa isi testeze propriile limite, fara a depasi masura. Este un loc special creat pentru femeile ce isi doresc realizare inca din prima luna de munca. Atitudinea angajatelor Manequeen transforma intreg businessul intr-o lume plina de eleganta, feminitate si rasfaturi zilnice. Nici nu este de mirare ca acest loc a devenit un brand al succesului si al desavarsirii in arta luxului in capitala Romaniei. Ceea ce trebuie stiut despre acest angajator model din Bucuresti este faptul ca cere de la angajatele sale sa isi prezinte in permanenta farmecul personal, un lucru deloc greu de afisat de cele ce se pretuiesc.

Calitate in excelenta la Manequeen

Comparativ cu alte studiouri de pe piata din Romania, in cadrul Manequeen, toata echipa este amabila si sociabila. Nu exista intrebari sau nelamuriri, deoarece imediat dupa interviu, angajatelor li se ofera training si sesiuni de pregatire cu cei mai calificati profesori si traineri cunoscuti din tara. Toate tinerele si femeile ce isi doresc sa devina manechine de fashion, se pot simti exact ca la prezentarile de moda in cadrul jobului de la Manequeen din Bucuresti. Nimic nu se compara cu experienta ce este dobandita aici, de aceea se recomanda cel putin vizitarea acestui angajator serios si renumit din capitala.

Apreciind munca si legalul, Manequuen este locul in care toate femeile ce isi doresc sa se simta ca adevarate manechine de moda se pot prezenta la interviuri in vederea dobandirii unui job avantajos. Se stie ca din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului feminin din tara isi doresc sa intre intr-un domeniu in care sa lucreze cu drag, cu placere, si in care sa vina nu doar indemnate de influenta salariului. Chiar asa este caracterizat angajatorul Manequeen. Aici, eleganta angajatelor este pusa in valoare, cea mai noua tehnologie este oferita si dezvoltata in mod continuu, prestanta si rafinamentul interioarelor spatiului de lucru nu sunt intrecute de nimic altceva, iar intreg colectivul de aici este profesionist, dar si amabil si respectuos in aceeasi masura.

Seriozitatea cu care Manequuen isi trateaza angajatele, salariul si bonusurile cuvenite acordate la timp, avantajele si surprizele cu care sunt acestea intampinate in mod zilnic, fac din acest nume sa fie apreciat si cautat de foarte multa lume din Bucuresti. Adresand o intrebare simpla angajatelor din cadrul mai multor companii din capitala, doamnele si domnisoarele de la Manequeen sustin ca acesta este un loc de munca in care chiar se simt realizate si adorate. Angajatorul nu numai ca este recunoscator pentru serviciile aduse de cele aflate sub contract de munca aici, dar le si recompenseaza si lauda in permanenta pentru calitatea lor ca oameni.