Marturii de nunta la preturi avantajoase oferite de comerciantul Deluxe Cards

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Similar cu alegerea unei rochii perfecte de mireasa, comanda pentru invitatii de nunta, marturii si accesorii de nunta poate cauza atacuri de panica, insa, fiecare mireasa este constienta ca o situatie se poate remedia daca ajutorul vine de la cine trebuie, in momentul oportun. Ca un sprijin pentru fiecare mireasa, Deluxe Cvards vine cu o varietate de modele de invitatii de nunta, dar si marturii, incat grija de a oferi invitatilor un simbol etern al uniunii sa fie perfect indeplinita.

Deluxe Cards

Prima impresie dainuieste pentru totdeauna, iar la intrarea in locaul in care se tine ceremonia nuntii, invitatii vor sa isi creeze momentul pe care si-l vor aminti pentru o viata si nu uita sa acorde o privire la detaliile din jur. Noul catalog de marturii al celor de la Deluxe Cards ofera mirilor cele mai multe modele de accesorii ideale de luat aminte pentru fiecare cuplu si invitat participant la nunta.

Marturii de nunta Deluxe Cards pentru ganduri memorabile

„Fiecare invitat isi doreste ca la finalul evenimentului si petrecerii de nunta sa poata lua cu sine o amintire, cat de mica, care sa aduca mereu o improspatare a celor mai delicate momente, clipe de iubire si fericire alaturi de fericitul cuplu de insuratei. De aceea, magazinul nostru le ofera mirilor o gama variata de marturii si suporturi pentru marturii personalizate, in ideea de a aduce un plus de noutate in fiecare gand al fericitei zi.” – dezvaluie cu simplitate managerul companiei Deluxe Cards.

Mirii sunt de acord ca fiecare investitie in propria nunta aduce cat mai multe beneficii, zambete si clipe pline de emotie, de aceea opteaza pentru marturii de nunta incredibile din gama oferita in mediul online pe adresa www.deluxe-cards.ro, unde regasesc: marturii tip breloc inima, dopuri de sticla, suporturi mire si mireasa, marturie tip pahar de dulciuri, marturie cornet, marturii sub forma de cutii amuzante si citate indraznete, insa si semne de carte, rame foto in miniatura, rama tip caleasca, desfacator sticle, cutii in forma de inima sau de inger.

Fiecare produs enumerat se defineste ca fiind personalizat la cererea mirilor si de altfel poate fi oferit ca un semn de multumire pentru invitat, in masura in care aprecierea fiecarui moment in compania invitatilor sa fie demn de o nunta ca in povesti. Deluxe Cards, renumitul comerciant de invitatii si marturii de nunta, dar si de botez, afirma prin managerul de vanzari ca „ Simpla crestere a procentului nostru de vanzari se bazeaza in primul rand pe inventivitatea si creativitatea mirilor de a oferi invitatilor sai o clipa de fericire, de a le fura un zambet la vederea si primirea acestui simbol al nuntii. De aceea, le oferim an de an solutii si idei noi, care sa se potriveasca perfect cu dorintele lor in materie de nunta si accesorii. Ne bucuram sa ne incantam clientii, aflati in crestere si in acest an.”

Marturii elegante de nunta la costuri rentabile

Comparativ cu alti comercianti de pe piata invitatiilor de nunta, Deluxe Cards isi premiaza clientii cu reduceri la un numar de cel putin 100 de invitatii de nunta sau la acelasi numar de marturii elegante de nunta. Fiecare cuplu poate opta pentru marturii nunta la preturi avantajoase, care incep de la valoarea modica de 1 leu, insa, importanta sa emotionala valoreaza mai mult decat partea financiara. Mirii pot alege tot ceea ce isi doresc optand pentru stiluri de marturii elegante, clasice, amuzante, in format 3D sau pentru marturii din hartie, metal, plastic sau tip magneti.

Oferind invitatilor un mic cadou, mirii aduc in prim plan semnificatia nuntii: unirea a doua suflete in fericire si veselie alaturi de cele mai importante persoane. Fie ca se opteaza pentru magneti, pentru marturii la cutie, pentru seturi de manichiura, suporturi de lumanari, etichete, semne de carte sau seturi de pahare pentru mire si mireasa, mirii isi doresc un singur tel: de a face fericit orice invitat la nunta, la fel cum se exprima si ei in acele momente, ducand aceasta fericire coplesitoare si dincolo de locatia nuntii.

Astfel spus, Deluxe Cards reprezinta alegerea cuplurilor multumite de serviciile si produsele puse la dispozitie, indeplinind atuuri esentiala ale unui comerciant de lux printre care se numara si gama diversificata de produse, preturi accesibile, livrare in cel mai scurt timp, incredere si confidentialitate, dar si aprecierea clientilor care se bucura de promotii inedite ale magazinului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/marturii-de-nunta-la-preturi-avantajoase-oferite-de-comerciantul-deluxe-cards