Pandera.ro ofera cele mai bune sfaturi pentru alegerea parfumului potrivit

BUCURESTI - 29 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Parfumul este cea mai importanta arta de seductie, atat timp cat acesta este ales in functie de tipul de personalitate detinut. Exista foarte multe femei care isi aleg parfumul bazandu-se pe cateva reguli foarte simple: unele femei miros cateva parfumuri diferite, le pulverizeaza pe un cartonas si il aleg pe cel care li se pare mai bun si mai atragator, in timp ce alte femei cad in capcana ultimului parfum lansat pe piata si il achizitioneaza fara sa cunoasca prea multte detalii legate de el.

pandera

pandera

Totusi, in momentul alegerii unui parfum este foarte important sa se tina cont de cele mai bune sfaturi si sa se opteze pentru parfumuri care apartin unor marci importante. Astfel, se pot cumpara parfumuri online originale doar pe pandera.ro.

Parfumul trebuie sa se armonieze cu chimia corpului

Specialistii pandera.ro ofera cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea parfumului potrivit. Ei avertizeaza asupra faptului ca ceea ce se miroase pentru prima oara la un parfum este tocmai nota de varf sau de top, aceasta fiind cea mai puternica nota a unui parfum, o nota care  nu dureaza prea mult timp. De fapt, parfumul trebuie sa fie mirosit dupa jumatate de ora de la aplicare pentru a afla nota lui de baza care poate dura si pana la 24 de ore.

Pandera.ro spune ca mai rau decat a purta prea mult parfum este sa se poarte parfumul care nu se potriveste corpului. Aici se argumenteaza despre chimia corpului care are un rol foarte important in modalitatea in care miroase pielea. Fiecare persoana are propria chimie a organismului, care depinde de nivelul de hormoni, sanatate, pH-ul pielii si chiar dieta. Parfumul se amesteca cu mirosul natural al corpului si formeaza o reactie chimica ce rezulta intr-o aroma placuta, neutra sau chiar neplacuta.

Pandera –parfumul ales cu rabdare

Specialistii Pandera din Romania spun ca alegerea parfumului potrivit necesita foarte multa rabdare, iar ph-ul corpului poate spune daca acesta se potriveste sau nu persoanei. Insa, in momentul in care se achizitioneaza un parfum trebuie sa se faca o lista cu mirosurile preferate, incepand de la mirosul rufelor proaspat spalate si pana la mirosul ierbii taiate sau a celui de liliac. Este foarte important sa se identifice mirosurile preferate pentru a regasi un parfum din categoriile: florale, orientale, citrice, oceanice sau lemnoase.

De asemenea, tipul de personalitate este decisiv in alegerea unui parfum. “Daca sunteti o persoana activa si purtati machiaj rareori sau preferati petrecerea timpului in aer liber, este indicat sa folositi un parfum fresh. In cazul in care sunteti o persoana eleganta, care se aranjeaza foarte mult va trebuie sa alegeti un parfum puternic care va rezista foarte mult  si se va potrivi personalitatii fiecaruia Secretul sta in alegerea parfumului care se muleaza perfect pe personalitate.”, declara managerul Pandera pe Romania.

In plus, specialistii de pe site-ul online de parfumerie, pandera.ro, adauga ca momentul cel mai bun pentru cumpararea unui parfum este a doua parte a zilei deoarece simtul mirosului este mult mai dezvoltat in aceasta perioada. In alegerea celui mai potrivit parfum, notele sale se aplica in zonele bogat vascularizate, pe incheietura mainii sau in spatele gatului si al genunghiului. Pentru cumnparaturi si cadouri online, magazinul de cosmetice si parfumerie Pandera sta la dispozitia clientilor cu cele mai noi modele de parfumuri originale, copii A++ sau ape de toaleta de calitate ireprosabila, la preturi ideale pentru fiecare buzunar.