Pasiunea pentru albine are un nume bine definit: Apis Donau

BUCURESTI - 18 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura


Pentru ca apicultura poate trece dincolo de o simpla ocupatie din buni strabuni, in Romania exista un nume bine definit care caracterizeaza pasiunea si dragostea fata de aceste regine ale insectelor, aducatoare de beneficii insutite. Acest nume este Apis Donau si provine de la o echipa frumoasa de sase apicultori cu renume, care au ales sa duca mai departe din generatie in generatie minunata traditie a albinaritului.

Pasiunea pentru albine are un nume bine definit: Apis Donau

De fapt, cu ce se ocupa aceasta echipa de apicultori Apis Donau, mai pe intelesul tuturor?

Este vorba despre crearea continua si dezvoltarea unei ferme apicole, administrarea unui numar de mai multe stupine si inmultirea albinelor pentru scopuri de productie sau de vindere de material apicol biologic. Ferma Apis Donau este situata de-a lungul Luncii Dunarii si Oltului, dupa cum sustin reprezentantii acesteia.

Matcile – principalii actori din orice ferma apicola

Baza administrarii si inmultirii de albine de la aceasta ferma apicola este data de producerea de propolis, miere, ceara, polen si alte derivate care, mai apoi, sunt distribuite pe piete largi din Romania. Insa, ca sprijin si fundatie a obtinerii de produse apicole de calitate, echipa Apis Donau se ocupa cu o foarte mare pricepere si atentie de selectionarea si dezvoltarea proprie a matcilor care sunt principalii actori in toata aceasta ocupatie cu traditie de ani si ani.

Fiecare sezon din an isi are programul sau bine delimitat in cadrul fermei apicole Apis Donau. De aceea, administrarea si grija continua pentru cresterea si multiplicarea numerului de nuclee de imperechere se face in cele mai eficace conditii, pentru obtinerea de materiale apicole biologice de cea mai inalta calitate. De asta se ocupa cei sase specialisti in albinarit de la Apis Donau.

Obtinerea si imbunatatirea permanenta a materialului genetic de la ferma de albine din Lunca Dunarii se refera nu doar la inmultirea naturala controlata, ci si la unele tipuri de inseminari artificiale, asta pentru ca evolutia isi spune cuvantul si in acest domeniu atat de iubit. Fiecare tip de regina ce este ingrijita si se regaseste in cadrul stupinelor Apis Donau isi are propriile trasaturi uimitoare, care o fac demna de a trona in centrul unui stup individual.

Apis Donau ofera material apicol biologic tuturor pasionatilor de albinarit

Acum, datorita pasiunii imense pe care o afiseaza si de care dau dovada apicultorii si specialistii Apis Donau, orice persoana din Romania care isi doreste cresterea si dezvoltarea propriei ferme de albine poate sa beneficieze de material apicol biologic in jurul caruia sa isi extinda productia personala de miere, propolis sau polen.

Iubitorii de albine de la Apis Donau lucreaza intr-unul dintre cele mai pline de provocari medii. Acestia exceleaza in perseverenta si sunt in fiecare moment alimentati de o energie fara seaman. Tot ceea ce inseamna munca pentru altii, in cazul lor este pasiune pura si dedicare 100%. Abilitatile lor de expertiza in domeniul apiculturii asigura succesul in continua crestere a cele mai cunoscute ferme apicole din tara – Apis Donau.

Ingeniozitatea in ceea ce priveste metodele de productie si tiparele de administrare a fiecarui stup in parte cu vietuitoarele sale, a dus in acest caz la un nume foarte popular si cautat in domeniul cresterii si vanzarii de albine si de produse apicole. Materialul apicol biologic de la Apis Donau poate fi evaluat si vizualizat pe indelete pe site-ul de prezentare al afacerii: apis-donau.ro.

Specii de matci de vanzare de la Apis Donau

Toate matcile de vanzare de pe acest site sunt dispuse pe categorii in functie de cele mai bine vandute, nume, pret sau calitati de productie. Care sunt numele si clasele de matci de la Apis Donau care fac recunoscut si apreciat acest nume in domeniul apiculturii din Romania?

Exista o evaluare amanuntita si un pret bine delimitat pe site-ul apis-donau.ro despre fiecare tip de matca in parte. Asa se face ca se ofera, pe de-o parte, regine imperecheate natural precum matcile Carpatine, Carnica, Caucaziene, Ligustica, si, pe de alta parte, matcile inseminate artificial precum Buckfast, Carnica, Caucaziene si Ligustica. Este vorba despre aceleasi tipuri de regine, doar sistemul de inmultire difera. Pentru o delimitare si mai mare si pentru potentialii interesati, exista si matci Buckfast imperecheate controlat cu trantori Buckfast, dar si roiuri la pachet simple sau cu matca inseminata artificial.

Fiecare dintre aceste roiuri sau matci individuale este tratat si ingrijit corespunzator astfel incat, odata ajuns in noul camin, sa ofere o “dezvoltare exploziva”, dupa spusele expertilor Apis Donau. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/pasiunea-pentru-albine-are-un-nume-bine-definit-apis-donau