Pensiunea Inima Bucovinei propune turistilor oferte si pachete premium de cazare in Bucovina

BUCURESTI - 27 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Nu exista niciun dubiu cand spunem ca Bucovina este una din cele mai importante puncte turistice din Romania, fiind vizitata atat de romani, cat si de turisti straini. Avand in vedere ca este o locatie turistica cu o importanta atat de mare, nu este de mirare ca zona abunda de obtiuni de cazare , pensiuni si hoteluri, unele cu programe si activitati pentru turisti, mai flexibile decat altele.

www.inimabucovinei.ro

www.inimabucovinei.ro

Cu toate acestea, turistii isi doresc sa gaseasca un loc de cazare in Bucovina , accesibil ca pret, cu o locatie mai in inima naturii, dar si care sa fie cat mai aproape de principalele zone turistice din Bucovina. Pentru ca dorintele turistilor reprezinta aspectul care dirijeaza modul de cazare, Pensiunea Inima Bucovinei indeplineste aceste conditii de baza iar, ca si rezultat, propune o oferta de cazare in Bucovina de vis, cu pachete unice si de nerefuzat de catre turisti.

Activitati cu specific bucovinean, numai la Pensiunea Inima Bucovinei

Turismul in Bucovina este in continua crestere astfel ca, majoritatea administratorilor de hoteluri si pensiuni isi propun sa dezvolte si sa implementeze noi activitati si programe, care sa fie pe placul turistilor. Astfel, pe langa faptul ca la Pensiunea Inima Bucovinei turistii se afla in apropiere de majoritatea punctelor turistice importante, la o distanta de 7 km fata de Manastirea Voronet, 12 km fata de Manastirea Humorului, 24 km pana la Manastirea Moldovita, 55 km pana in Sucevita- unde se poate vizita Manastirea Sucevita, si la 88 km fata de Manastira Putna si Chilia Daniil Sihastrul, in functie de marimea grupului de vizitatori, administratorii pensiunii organizeaza diverse activitati traditionale: cina campeneasca, gratare in aer liber, foc de tabara la cerere, insotite de muzica traditionala bucovineana sustinuta de formatii folclorice.

„De asemenea, putem facilita organizarea unui tur al manastirilor in colaborare cu operatorii din zona", sustine echipa ce face parte din pensiunea Inima Bucovinei. Mai mult decat atat, Inima Bucovinei isi respecta oaspetii si, din acest motiv, organizeaza si alte activitati speciale: program special traditional oferit de o maestra in incondeierea oualelor, plimbari cu  auto off - road-ul, ATV-ul, mountain bike, calarie, parapanta, pescuit sportiv, ski, rafting si paintball.

„Ne dorim ca toti cei care ne calca pragul sa se simta ca acasa. Insa, pentru ca vacanta din Bucovina sa fie amintita cu drag peste ani, echipa noastra organizeaza diverse activitati cu specific bucovinean, care vor incanta toti turistii", se mandreste echipa ce face parte din Pensiunea Inima Bucovinei.

Unde se afla Pensiunea Inima Bucovinei?

Asezata in mijlocul naturii, Pensiunea Inima Bucovinei se afla in localitatea Frasin (judetul Suceava), la o distanta de numai jumatate de ora fata de orasul resedinta de judet- "pentru oaspetii care vin de la distanta mai mare, la cerere, putem efectua transportul spre si dinspre aeroportul Salcea (in apropiere de municipiul Suceava)", sustine echipa Inima Bucovinei. 

De altfel, cadrul mirific, serviciile premium, dar si preturile accesibile sunt doar cateva lucruri care stau la baza functionarii pensiunii, fiind aspectele ce aduc un grad mare de bucurie turistilor.

Astfel, la Pensiunea Inima Bucovinei, oaspetii pot gasi un loc de cazare potrivit, din moment ce pensiunea este formata dintr-un apartament si 10 camere duble, fiecare camera cu grup sanitar propriu, acces la telefon/fax, internet, terenuri de joaca pentru copii, terasa de 48 de locuri pe timp de vara etc.

Vacanta de vis, la Pensiunea Inima Bucovinei

Pozitia ideala a pensiunii in centrul Bucovinei faciliteaza accesul turistilor si catre alte destinatii unice, pe langa manastiri. Se poate vizita salina de la Cacica, Cetatea de Scaun a Sucevei, Ceramica Neagra de la Marginea, Muzeul Satului Bucovinean de la Suceava etc.

In ceea ce priveste preturile de cazare, Pensiunea Inima Bucovinei ofera servicii premium, in pachete de cazare accesibile si avantajoase. In plus, pentru ca isi respecta clientii si isi propune ca toti oaspetii sa se simta speciali in momentele de vacanta, la Pensiunea Inima Bucovinei, copiii cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani beneficiaza de cazare gratuita.

Ofertele unice si accesibile, cadrul de vis unde se afla asezata pensiunea, dar si activitatile propuse de catre echipa descriu cu incredere profesionalismul intregii echipe din cadrul Pensiunii Inima Bucovinei, ce poate fi gasita in mediul online la pagina web www.inimabucovinei.ro . Aici, turistii pot gasi oferte de cazare super avantajoase, specifice sezonului de vara, iar rezervarile se pot face online sau telefonic.