Pentru o nunta spectaculoasa ai nevoie de un fotograf profesionist ... sau de echipa foto Jadoris din Sibiu

BUCURESTI - 14 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Echipa de fotografi de nunta Jadoris din Sibiu este formata din doi tineri pasionati de frumos, de calatorii si de oameni: Jadorisica si Jadorisel. Insa, desi sunt din Sibiu, acesti fotografi de nunta nemaipomeniti sustin ca “atata timp cat ne este acceptat pasaportul, suntem disponibili oriunde”. Acesta este un lucru unic si asigura in acest fel posibilitatea ca echipa Jadoris sa creeze albume minunate de nunta in toata tara, in functie de preferintele clientilor.

Jadoris fotograf din bucuresti

Experienta celor doi fotografi profesionisti de nunta este mareata si descrie exact portofoliile frumoase de nunta create pana acum. Din anul 2008 si pana in prezent, cuplul de fotografi indragostiti de viata a adunat o multitudine de dovezi care mai de care mai originale si complete pentru a sta marturie dragostei lor pentru cadrele de nunta.

Pentru o nunta spectaculoasa ai nevoie de echipa foto Jadoris

In functie de dorintele mirilor si de evenimentul in sine, setul de fotografii livrat fericitului cuplu este de peste 1000 de cadre bine realizate si editate in stilul caracteristic Jadoris. Asta se refera la culori, contraste, dar si luminozitate, astfel incat rezultatele sa fie pe masura renumelui si pasiunii fara margini a fotografilor de nunta desavarsiti ai echipei foto din Sibiu.

Se stie ca pentru o nunta spectaculoasa ai nevoie de un fotograf profesionist, dar ce zici daca ai avea parte in schimb de o echipa completa de fotografi de nunta dedicati muncii lor si capabili sa transpuna in imagini un eveniment complex?

Probabil ca fiecare cuplu isi doreste fotografiile de la nunta in cel mai scurt timp dupa marea si emotionanta ceremonie, de aceea o intrebare pe buzele tuturor ar fi “Cand vom primi albumul foto si fotografiile in format digital?”. Pentru a raspunde la aceasta intrebare, se subliniaza exact declaratia echipei foto Jadoris: “Termenul de predare al fotografiilor este de 30-60 de zile de la eveniment”.

Pentru a face mai simpla si mai rapida hotararea de a lucra cu echipa de fotografi Jadoris din Sibiu, cei doi profesionisti pun la dispozitie publicului larg pe site-ul de prezentare jadoris.com portofoliul de clienti, dar si unele albume foto digitale cu poze minunate realizate de acestia. Insa, pentru o eventuala colaborare, cei doi experti in arta foto de nunta ofera spre vizualizare albume foto cu miri si mirese - clienti ai firmei, odata cu stabilirea unei intalniri fata in fata.

Nici un prilej de bucurie nu este neglijat, toate cadrele surprinzand exact momentele cheie ale nuntii

Pentru ca nici o nunta nu este completa fara surprinderea tuturor momentelor fericite si emotionante, echipa Jadoris sta la eveniment inca “de la inceputul nuntii (make-up, pregatiri) pana la sfarsitul receptiei (servirea tortului)”. Astfel, se asigura faptul ca nici un prilej de bucurie nu este neglijat iar toate clipele si emotiile cele mai frumoase vor ramane incadrate pentru totdeauna in instantanee unice si care vorbesc de la sine.

O alta intrebare ce isi primeste raspunsul de la echipa de fotografi Jadoris consta in ideea daca serviciile profesionale oferite includ sau nu si o sedinta foto doar a mirilor. Din partea Adinei si a lui Andrei – frumosul cuplu ce este in spatele site-ului Jadoris.com – vine lamurirea problematicii acesteia. Asadar sedinta foto exista, fiind de altfel unicul moment de la nunta in care sunt facute fotografii doar cu mirele si mireasa. Completarea echipei de fotografi vine, insa, in felul acesta: “ ... va recomandam sa alocati 2 ore din programul zilei in 1-2 locatii, fara a include si drumul dus-intors pana la locatii”.

In ceea ce priveste rezervarea datei de nunta pentru angajarea echipei foto Jadoris din Sibiu, se completeaza un contract si se achita un avans al serviciilor foto complete pentru nunta. In cazul in care mirii sunt din Sibiu, se stabileste o intalnire iar contractul se va semna direct, iar in cazul mirilor din alta zona a tarii, contractul se stabileste online.

Fiecare nunta este speciala si fiecare cuplu de indragostiti merita ca inceputul povestii lor de iubire ca sot si sotie sa fie sarbatorit printr-un album foto de senzatie, care sa creeze amintiri si emotii intense. De aceea, cel mai bun fotograf de nunta in acest caz este de fapt un cuplu de fotografi pasionati de arta, de zambete si de povesti de iubire – echipa foto Jadoris din Sibiu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/pentru-o-nunta-spectaculoasa-ai-nevoie-de-un-fotograf-profesionist-sau-de-echipa-foto-jadoris-din-sibiu