Ponturile pentru pariuri sportive, tot mai cautate

BUCURESTI - 8 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Internet

Cu o suma investita, considerabil redusa fata de castigul potential, pariurile sportive ofera jucatorilor posibilitatea de a-si dubla, tripla, inzeci sau chiar insuti banii jucati, prin sistemul combinat de pariuri pe mai multe evenimente.

biletul zilei

biletul zilei

 Cu o suma investita, considerabil redusa fata de castigul potential, pariurile sportive ofera jucatorilor posibilitatea de a-si dubla, tripla, inzeci sau chiar insuti banii jucati, prin sistemul combinat de pariuri pe mai multe evenimente. Cotele evenimentelor castigatoare se inmultesc cu banii pariati si rezulta astfel castigul final. Se cauta tot mai mult variante castigatoare, insa nu de fiecare data cei ce pariaza au si noroc, intrucat de multe ori se intampla si surprize la evenimentele sportive. In sprijinul acestei nevoi de castig si a nevoii de combinatii castigatoare, au inceput sa apara pe piata tot mai multe site-uri ce ofera prognoze pentru evenimentele sportive, biletul zilei – acel bilet castigator cautat de toata lumea.

Ponturile.ro se diferentiaza prin sistemul de garantie pe care il ofera pentru a paria pe evenimentele sportive in diverse variante. Zilnic sunt puse la dispozitia jucatorilor bilete ale zilei, sfaturi pentru pariuri disponibile.

Cum functioneaza ponturile.ro

Utilizatorul, pentru a putea beneficia de biletele si ponturile puse la dispozitie, trebuie sa isi faca un cont pe site, cont in care va depune o suma minima inscrisa – 50 lei. Dupa ce contul a fost creat si validat, devin disponibile pentru utilizator si ponturile si variantele de bilete ale zilei. Acestea pot fi achizitionate la sume cuprinse intre 10 si 25 lei, in functie de numarul de evenimente de pe fiecare bilet in parte. Dovada faptului ca ponturile sunt veridice consta in ponturile castigatoare afisate intr-o sectiune a site-ului, cu sumele investite si castigurile obtinute. Jucatorului ii sunt retrasi banii din cont dupa achizitia pontului, urmand ca dupa validarea rezultatelor acesta sa fie declarat castigator sau nu.

Spre deosebire de alte site-uri care ofera astfel de ponturi pentru pariuri sportive , Ponturile.ro, pe langa transparenta totala oferita, vine si cu un sistem unic in Romania. Daca la alte site-uri nu exista certitudinea ca ponturile sunt castigatoare, aici jucatorului ii este garantata returnarea banilor in cazul in care pontul este necastigator.

In acest fel ponturile.ro aduce o noutate in domeniul pariurilor sportive. Daca jucatorul care a achizitionat un pont observa ca a fost un pont castigator, abia in acel moment banii cu care a cumparat pontul respectiv sunt retrasi definitiv din contul sau. In cazul in care pontul cumparat este necastigator, banii retrasi initial in momentul achizitiei sunt returnati, in acest fel se platesc doar ponturile castigatoare de pariuri sportive.

Sistemul este conceput in asa fel incat sa fie doar in favoarea jucatorului, astfel ponturile.ro vine in sprijinul nevoii de castig urmarita atat de impatimitii de pariuri sportive cat si de cei care nu sunt familiarizati intru totul cu acest domeniu. Pentru cei ce nu au timp sa urmareasca evolutii si clasamente, dar si pentru cei ce o fac, Ponturile.ro ofera solutia ideala, doar in avantajul utilizatorilor.

Privit ca o forma de divertisment, ca o manevra de a rula banii, Ponturile.ro se dedica impatimitilor de sport si mai ales de gaming, intr-o varianta clar castigatoare!