Prese hidraulice eficiente de la Lincos

BUCURESTI - 27 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

In conditiile actuale de tehnologizare se impune necesitatea echipamentului potrivit in orice domeniu. De la scara mica – mecanici si mesteri individuali – la scara larga – comert, industrie, prelucrare si asa mai departe, se face simtita nevoia de scule si unelte care sa duca la bun sfarsit orice operatiune.

Lincos

Din aceasta serie de scule si unelte face parte si presa hidraulica . Necesitatea sa se face simtita in orice sector industrial. De la realizarea de autoturisme la prelucrarea metalului, industria ambalajelor sau cea textila si multe altele, toate aceste domenii apeleaza cu succes la prese hidraulice.

Raspunsul la aceasta nevoie de prese hidraulice si nu numai vine de la Lincos. Compania pune la dispozitia oricarui mester individual sau oricarui atelier sau sector de productie diverse scule, unelte si echipamente profesionale care sa se plieze oricaror nevoi.

Cand vine vorba de modelare a diverselor piese metalice sau nemetalice, turnare, decupare, stantare sau orice fel de operatiune de formare a diverselor piese, presa hidraulica isi face simtita necesitatea. Lincos ofera o gama larga de prese hidraulice in gama de produse, de diferite capacitati si dimensiuni, pentru a putea satisface cerintele tuturor.

Principiul de functionare al unei prese hidraulice se bazeaza pe forta de compresie data prin intermediul unui cilindru hidraulic. Mult mai fiabila decat o presa mecanica, o presa hidraulica dezvolta in mod constant aceeasi forta de presiune. Avantajul preselor hidraulice se face net simtit, intrucat pot genera tone si chiar zeci de tone de presiune cu un control exact si usor al fortei ce trebuie aplicata pentru diverse scopuri. Total ajustabile si adaptabile, presele hidraulice vin in modele diverse, cu dotari, accesorii si caracteristici diferite, dupa cum puteti vedea si in catalogul de produse Lincos. In ziua de astazi sunt tot mai putine industriile unde nu se folosesc aceste prese hidraulice, peste tot in lume aplicabilitatea si versatilitatea lor intinzandu-se de la simpla indoire a metalelor pana la crearea de matrite, stantarea de monezi, presarea diverselor materiale metalice sau nemetalice si multe alte utilizari.

Lincos pune la dispozitia doritorilor o gama bogata de prese hidraulice care sa satisfaca orice nevoi. Indiferent ca e vorba de un atelier mai mic sau un centru de productie industrial, solutiile oferite in acest sens permit prelucrarea metalelor la forte de presare de la 10 tone pana la 75 tone; mesele de lucru sunt de dimensiuni diferite, treptele de prelucrare sunt multiple si exista si sisteme de siguranta precum supapele de siguranta la suprasarcina care garanteaza intreaga eficienta si utilitate a procesului de prelucrare.

In orice faza de productie sunt necesare echipamente, scule si unelte de calitate si astfel Lincos vine in sprijinul nevoilor tuturor clientilor prin produsele oferite. Vechimea si renumele in domeniu recomanda Lincos nu numai in ceea ce priveste partea de prese hidraulice, dar si cand vine vorba de siguranta, functionalitate corecta a utilajelor si prelucrare conform standardelor la un raport pret-calitate foarte avantajos.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/prese-hidraulice-eficiente-de-la-lincos