Pro-Vent – sisteme eficiente de ventilatie

BUCURESTI - 20 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sistemele de ventilatie reprezinta o necesitate absoluta pentru orice institutie, spatiu comercial, hala de productie sau oricare alta locatie. Compania Pro-Vent propune astfel solutii eficiente pentru inlaturarea aerului viciat si a poluarii ce survine in urma oricaror tipuri de activitati.

www.pro-vent.ro

www.pro-vent.ro

Sistemele de ventilatie reprezinta o necesitate absoluta pentru orice institutie, spatiu comercial, hala de productie sau oricare alta locatie. Compania Pro-Vent propune astfel solutii eficiente pentru inlaturarea aerului viciat si a poluarii ce survine in urma oricaror tipuri de activitati.

            Solutiile oferite de Pro-Vent vizeaza orice domeniu de activitate unde se necesita ventilatie eficienta. Pentru a preveni poluarea si a inlatura aerul viciat din incinte din cele mai diverse, Pro-Vent, atat prin showroom, cat si in varianta online www.pro-vent.ro , pune la dispozitie o gama variata de unitati de climatizare, ventilatoare si sisteme complexe care sa deserveasca aceste scopuri.

            Tipologia ventilatoarelor folosite in varii sectoare de activitate poate sa indeplineasca orice exigenta. A alege pro-vent.ro pentru sisteme de ventilatie reprezinta cea mai buna optiune pentru orice afacere, intrucat compania dispune de experienta si profesionalism pentru a oferi de fiecare data solutiile potrivite. Gama de produse oferite este astfel una diversificata –  prezentata in cele ce urmeaza.

            Tipuri de ventilatoare oferite de Pro-Vent

            Ventilatoarele utilizate pentru obtinerea fluxului si debitului de aer dorit se adapteaza in functie de mediul in care actioneaza. Exista astfel ventilatoare axiale sau ventilatoare de perete, pentru sisteme de ventilatie care nu sunt concepute sa functioneze in sistem de tubulatura. Aplicatiile ventilatoarelor axiale se regasesc in domenii variate: de la industrie la comert, chiar si in institutii sau in cadrul atelierelor de reparatii, depozite alimentare si nu numai.

            Acele sisteme de ventilatie prin tubulatura beneficiaza, de asemenea, de ventilatoare – fie axiale, fie centrifugale, dupa caz – care ajuta la evacuarea aerului viciat sau chiar la transferul de gaze intre incinte diferite, acolo unde este necesar. Iar, pentru a obtine aerisirea in spatii unde nu pot fi montate nici ventilatoare de perete, dar nici un sistem de tubulatura, exista o alta solutie: ventilatoarele de acoperis. Acestea pot fi vazute la unele centre comerciale, la salile de sport si chiar la hale de productie sau depozite.

            Diversitatea si posibilitatea de personalizare a sistemelor de ventilatie recomanda de asemenea alegerea solutiilor oferite de Pro-Vent. Mediul in care actioneaza ventilatoarele reprezinta un factor decisiv pentru o functionare eficienta si de durata. Praful, mediul coroziv, umiditatea sau conditiile de temperatura determina necesitatea protectiilor suplimentare ale sistemelor de ventilatie. Exista astfel ventilatoare antiexplozive, echipamente rezistente la medii corozive sau ventilatoare carcasate, protejate de conditiile de praf si umiditate ridicata.

            Gama variata de ventilatoare oferita de Pro-Vent este completata de tubulatura si toate accesoriile necesare unui sistem de ventilatie pentru o functionare eficienta. Nu lipsesc din randul produselor oferite nici binecunoscutele perdele de aer, recuperatoarele de caldura sau ventiloconvectoarele sau diverse alte accesorii electrice utile.

            Pro-Vent, prin oferta bogata, experienta si profesionalismul dovedit, devine astfel solutia perfecta pentru orice afacere. Sistemele de ventilatie eficiente, ventilatoarele si unitatile de climatizare oferite vin cu garantia calitatii, au un raport pret-performanta competitiv si sunt proiectate de specialisti pentru facilitarea instalarii si intretinerii. Fie ca este vorba de sectorul industrial, cel institutional, comercial ori rezidential, la Pro-Vent pot fi gasite de fiecare data solutiile potrivite in materie de ventilatie.