Produsele organice Planteea redau imunitatea organismului fiecarui copil

BUCURESTI - 10 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Astazi se vorbeste tot mai mult despre produsele naturale si cele organice, menite sa asigure o viata sigura, mai sanatoasa si implicit un aspect mai neted si catifelat al pielii. Din acest punct de vedere, majoritatea comerciantilor isi eticheteaza produsele ca fiind naturale, recunoscute de anumite certificate nationale. Comparativ cu acestia, SC Brotacel SRL defineste originalitatea fiecarui produs comercializat, mizand pe 100% organic, vegetal si natural.

www.planteea.ro

O mare provocare pentru parinti este sa descifreze produsele sanatoase pentru copiii lor, in aceeasi masura in care sa le ofere acestora siguranta, crestere si dezvoltare optima, insa si un sistem imunitar pregatit pentru lupta cu bacteriile, microbii si virusurile. Alegerea mamelor se limiteaza la comercianti locali si zonali care isi certifica produsele obtinute prin cele mai moderne cai, produse ecologice si organice, ce nu afecteaza buna functionare a organismului.

„Magazinul Planteea - locul unde gasesti ceea ce cauti”

Stilul optim de viata se doreste de la cei mai mici pana la cei mai mari, in masura in care fiecare dintre afectiunile resimtite sa fie combatute cu ajutorul remediilor naturale. De altfel, marea majoritate a oamenilor au identificat rezultate uimitoare din folosirea unor produse naturale precum ceaiurile din plante, tincturile, produsele vegetariene, suplimentele nutritive naturale, cosmeticele naturale, cremele pentru corp, dar si din consumul de produse dietetice, pentru slabit, pentru copii si bebelusi sau prin aromaterapie.

„Dispunem de o echipa extrem de calificata in nutritie si sanatate, ceea ce ne face sa fim siguri ca le oferim clientilor nostri mai mult decat simple sfaturi si produse pentru o alimentatie corespunzatoare si o sanatate optima. Datorita domeniului nostru de activitate, ne pliem pe cerintele de sanatate ale clientilor si le oferim o multime de produse ideale de origine animala si organica, produse alimentare din seminte si uleiuri naturale, dar si produse optime pentru o hidratare corespunzatoare, oferind satisfactie, preturi imbatabile si zambete de invidiat.” – afirma cu incredere managerul companiei SC Brotacel SRL si al site-ului www.planteea.ro.

Bauturile organice contin mai putini coloranti

Parintii se gandesc de doua sau trei ori inainte de a le oferi copiilor produse ce contin chimicale, motivul fiind destul de simplu: se ia in vedere un regim alimentar si de dezvoltare optim, ferit de chimicale, daunatori sau alergeni. Acest aspect sta la baza companiilor de produse naturale, cum este si Planteea, in oferirea de produse ce contin mai putini compusi artificiali, regasiti in sucuri si produse alimentare pe care in cele din urma copiii le vor ingera.

O multime dintre acesti compusi artificiali sunt asociati cu hiperactivitate, schimbari ale comportamentului, dezvoltari hormonale timpurii sau stari de agitatie si tulburari de somn. Pentru a remedia aceste simptome, magazinul online planteea.ro pune la dispozitia parintilor produse naturale si organice pentru copii si bebelusi, dar si produse cosmetice si de ingrijire pentru o viata lipsita de griji.

Din fericire pentru parinti, exista o multime de produse organice disponibile, care nu contin compusi sau culori artificiale ce ar afecta buna dezvoltare a copiilor. Gama variata de produse naturale si 100% organice pentru copii este alcatuita din cereale, lapte praf, dulciuri, sucuri, creme de corp, ceaiuri vegetale, uleiuri de corp, sampoane si sapunuri pentru copii, dar si periute, paste de dinti sau solutii si sprayuri de protectie in timpul verii.

Din considerentele enumerate, fiecare parinte va miza pe o sanatate optima, pe alegerea produselor naturale si organice, atat pentru starea de bine a copiilor, cat si pentru hrana intregii familii, menite sa fie alimentata optim cu o dieta echilibrata si exercitii fizice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/produsele-organice-planteea-redau-imunitatea-organismului-fiecarui-copil