Pronosticuri din fotbal si ponturi

BUCURESTI - 17 martie 2015

Comunicat tip General in Sport

O alternativa de castig din ce in ce mai cautata in ziua de astazi este reprezentata de pariurile pe evenimente sportive. Sportul rege domina clar in randul celor ce pariaza, exista insa si alte sporturi pe care impatimitii de pariuri pot sa mizeze, sporturi precum tenis, baschet, hochei, volei sau altele.

Ponturile.ro

Ponturile.ro

 

                O alternativa de castig din ce in ce mai cautata in ziua de astazi este reprezentata de pariurile pe evenimente sportive. Sportul rege domina clar in randul celor ce pariaza, exista insa si alte sporturi pe care impatimitii de pariuri pot sa mizeze, sporturi precum tenis, baschet, hochei, volei sau altele.

                Comparativ cu sistemele anterioare, jocuri de tip pronosport sau loterie, se pare ca varianta pariurilor sportive castiga tot mai mult teren in randul celor ce vor sa aiba castiguri substantiale cu o suma minima investita. Exista cazuri in care norocosii ajung sa castige de zeci sau chiar de sute de ori suma investita. Sistemul de pariuri sportive ofera posibilitatea unui joc combinat, evenimente multiple pe acelasi bilet, ale caror cote inmultite dau si castigul final potential.

                Multi dintre pariori cauta variante castigatoare, cauta pronosticuri din fotbal pentru a obtine macar un sfat acolo unde au o nedumerire, unde nu stiu ce sa parieze. Prea putin relevant este faptul daca esti un parior experimentat sau nu, intrucat norocul are si el partea lui in ecuatie. Se intampla de multe ori sa fie si surprize la evenimente sportive, de aceea variantele alese de pariori nu sunt tot timpul castigatoare.

                Online-ul are un cuvant important de spus de asemenea in ecuatia pariurilor sportive. Cu ajutorul site-urilor care ofera pronosticuri din fotbal si ponturi, fiecare parior are la dispozitie oferte de meciuri si combinatii de evenimente care pot fi o reala sansa de castig. Ponturile.ro se inscrie in seria site-urilor ce ofera astfel de ponturi, bilete ale zilei disponibile utilizatorilor, indiferent de faptul daca pariorul este unul incepator sau este un impatimit al pariurilor.

                Exista totusi o deosebire in domeniul pronosticurilor pentru fotbal, intre Ponturile si celelalte site-uri ce ofera astfel de recomandari. Sansa este de win-win, castig garantat pentru utilizatorii ce aleg sa beneficieze de ponturile oferite. Sistemul gandit este simplu si avantajos. Cum functioneaza detaliem in continuare.

                Pentru a putea beneficia de pronosticuri din fotbal, utilizatorii site-ului ponturile.ro trebuie sa isi creeze un cont in care vor depozita o suma de bani (minim 50 lei). Aceasta suma este necesara pentru ca ponturile zilnice sa poata fi cumparate. In principiu un pont valoreaza intre 10 si 25 lei, in functie de complexitatea biletului, de cate evenimente contine.

                Dand dovada de transparenta, pe site sunt oferite spre vizualizare bilete jucate dupa ponturile oferite, cu castigurile aferente. Acel sistem unic ce ofera doar sansa de castig functioneaza dupa un principiu simplu – utilizatorul plateste doar ponturile castigatoare. La fel ca si la orice alt pariu, rezultatele finale determina daca biletul este castigator sau nu. Pe ponturile.ro sunt insa taxate doar ponturile care se dovedesc a fi castigatoare, banii pentru ponturile necastigatoare fiind returnati in contul utilizatorului ce le-a achizitionat.

                Sistem conceput pentru a oferi pronosticuri din fotbal doar in favoarea pariorului, ponturile.ro ofera o sansa de castig chiar si celor care nu au rabdarea necesara sa urmareasca evolutiile echipelor, clasamentele competitiilor in care joaca si asa mai departe. Varianta oferita este o sansa reala de castig!