Reduceri de primavara marca Petpal

BUCURESTI - 8 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In cadrul magazinului online Petpal​ reducerile sunt frecvente si de sezon. Incanta animalul de companie cu extra hrana, jucarii si accesoriile complete pentru ingrijire. Rasfatul este indreptat si catre stapani, cu un buget salvat cu pana la 40%.

Pet Pal

Ingrijirea unui animal de companie implica mai mult decat rabdarea in sine si hrana oferita. Tine de confort, implicit cel alimentar, tine de atentia catre nevoile sale digestive, de dieta daca este cazul. Patrupedele in mod special au parte de toata atentia posibila abia dupa ce stapanul le asigura un inalt nivel de ingrijire. Indiferent de categoria produselor de care ai nevoie Petpal este un raspuns adecvat.

Reduceri la alimente

Mari producatori de la Royal si pana la Schesir, Orijen, Bosh etc. se aduna la Petpal. Indiferent de clasa animala din care face parte necuvantatorul din familia ta la Petpal se gaseste cea mai vasta lista de optiuni. Acopera necesarul de hrana ca si sursa pentru fiecare tip de animal de companie, insa mai mult decat a oferi optiuni tine de reduceri si preturi semnificativ mai mici, de diverse cantitati. Din punct de vedere practic poti alege sa cumperi mancarea la o cantitate mai mare, suficienta pentru o perioada mai indelungata.

Spiritul responsabil te face sa explorezi mai mult. Descopera aceeasi varietate atat la mancarea uscata cat si la cea umeda, descopera toate tipurile de hrana pentru toate tipurile de preferinte. Micii rasfatati prefera un gust divers si pe masura nevoilor. Doar ca la asta se adauga si complexul nutritiv pentru o buna functionare a organismului. Asa ca intr-o complexitate a retetei, cu indicatii specifice pentru fiecare categorie de caine sau pisica descopera la Petpal mancarea potrivita pentru cei energici, pentru un meniu dietetic, pentru blana sanatoasa, pentru animale de companie fericite si multumite de gust.

Oferte speciale, game extinse

Daca petshop -ul Petapal isi dovedeste cu adevarat diversitatea la categoria de hrana pentru toate animalele de companie extinderea ofertelor este deja o campanie continuata. Ofertele speciale cu reduceri semnificative se inregistreaza pentru toata gama de produse in cadrul acestui magazin online. De la acvarii si pana la accesorii – jucarii, cusca, produse de ingrijire etc. Pe scurt spus inca din prima zi de companie un animal are nevoie de locul sau special de hrana, odihna si joaca ca aspecte primordiale vietii sale. Insa ii vei completa existenta si cu placerea unui gust deosebit, cu jocuri interesante si rasfat pe masura. Pentru fiecare categorie in parte de-a lungul timpului adaugi, pe langa mancarea constanta, grija pentru a adauga si alte produse specifice si de sporire a confortului pentru patrupedul mult iubit.

Magazinul online Petpal isi demonstreaza constanta in ofertele speciale pentru toate tipurile de hrana pentru animale de companie si implicit pentru produsele asociate cu aceasta. Inca si inca o data, reducerile cu procente vizibile sunt incantarea celor care stiu ca trebuie sa puna mare accent pe cresterea si ingrijirea animalelor de companie; in mana si decizia lor sta starea de bine a celui care te “serveste” cu drag si se ataseaza neconditionat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/reduceri-de-primavara-marca-petpal