Sa dat startul reducerilor de Paste pe site-ul go4deals.ro

BUCURESTI - 15 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Datorita utilizarii internetului in cele mai multe domenii, s-a creat comertul electronic, ce a devenit destul de popular printre oamenii moderni. In zilele de astazi, din ce in ce mai multi consumatori isi fac majoritatea cumparaturilor on-line, pentru a evita cozile, drumurile lungi sau timpul irosit pe cumparaturi in magazine. Comertul electronic cu ajutorul site-ului go4deals.ro ">www.go4deals.ro a devenit un bun prilej pentru a pune punctele forte ale unei afaceri deja existente, oferind cele mai multe categorii de produse, la preturi imposibil de refuzat.

www.go4deals.ro

Cumpararea si vanzarea de produse in mediul web a facut ca Mirchev Ideas sa ofere din anul 2003 o noua dimeniune pentru cei care cunosc notiunea timpului, ce poate fi fructificat mult mai sanatos in familie, decat la cumparaturi pentru vaste produse. In materie de inovatie, de la an la an platforma go4deals.ro se actualizeaza pentru a oferi clientilor produse din cele mai multe arii de utilizare.

Categorii de produse pentru activitati diverse.

Cu timpul, comertul electronic nu a mai fost despre moda si produse cosmetice, ci a ajuns sa fie parte integrala din viata fiecaruia. Altfel spus, cumparaturile cu un card de credit au devenit mai facile de cand mediul online a inceput sa puna spre vanzare o multime de produse, la preturi mult mai mici decat in magazinele fizice.

Motivatia ce a stat la baza crearii unui site de produse de tip „cos de cumparaturi” a fost axata pe extinderea altor afaceri, cu ajutorul internetului si a produselor ce se pot comanda online, din fata calculatorului. Impreuna cu aceasta motivatie, site-ul www.go4deals.ro ofera categorii variate de obiecte pentru pasionatii de casa si gradina, produse auto, tehnologie comunicationala, sisteme de securitate si supraveghere, cosmetice si produse de ingrijire personala, tehnologie virtuala prin Tv, audio sau gaming, precum si o multime de electronice sau echipamente usoare pentru transporturi pe distante scurte, cum sunt scuterele electrice.

Avantajele de a cumpara online de pe platforma go4deals.ro

La prima cautare, comertul electronic ofera o multime de avantaje printre care o cautare la nivel global, in functie de necesitati si costuri pentru cei mai multi interesati. De altfel, probabil ca aceasta cautare permite o alta preocupare individuala pentru a ajunge pe piata mondiala prin cautarile efectuate pentru sute si mii de produse zilnic. Platforma de vanzare-cumparare satisface cerintele consumatorilor la nivel national, cat si activitatile ce nu mai sunt restrictionate de limitele geografice.

Cu ajutorul comertului electronic, chiar si intreprinderile mici pot sa aiba acces la piata de produse pentru a-si achizitiona ceea ce este important pentru sectorul de activitate pe care sunt specializate. In plus, planul de e-commerce oferit de Mirchev Ideas are in vedere si o multime de solutii avansate de management, oferindu-le acestora cele mai usoare instrumente de dezvoltare si crestere.

Site-ul deschis de luni pana sambata abiliteaza tranzactii chiar si in zilele de sarbatoare sau in weekend. Aceasta modalitate creste la randul sau traficul de pe internet, ce aduce pentru aceste companii vanzari semnificative si un profit notabil. O multime de produse cadou sau promotii se pot achizitiona la preturi mult reduse fata de alti comercianti locali sau magazine fizice, insa, avantajul pe care Go4deals il reprezinta este cautarea si sortarea tipurilor de produse dupa pret crescator, dupa categorii importante sau dupa modalitatea de plata.

Impreuna cu produsele de pe site, se ofera si servicii de transport sau returnarea produsului in cazul in care aceste ajunge cu defecte la client. Bineinteles, nici nu se mai pune problema de modul in care seriozitatea si increderea magazinului virtual acapareaza anual clienti multumiti de produsele primite la domiciliu, dar si de timpul pe care il scutesc in goana dupa cumparaturi. Astfel spus, dezvoltarea comertului electronic in Romania este facilitata cu ajutorul paltformei universale www.go4deals.ro la care toti poti avea acces nelimitat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/sa-dat-startul-reducerilor-de-paste-pe-site-ul-go4deals-ro