Sfaturi de cel mai bun cameraman din Bucuresti de la Studio Blitz privind filmarea cu drona pentru nunta

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Pentru ca o nunta nu mai este doar un simplu eveniment care marcheaza legarea juramintelor a doua persoane indragostite una de cealalta, Studio Blitz stie care sunt dorintele actuale ale viitorilor miri din Romania. Astfel, printre preferintele moderne ale acestora se afla si inovatia legata de filmarea cu drona pentru nunta. De aceea, studioul video ofera cel mai bun cameraman din Bucuresti care se ocupa in exclusivitate de acest tip de serviciu pentru fiecare eveniment unic in viata.

Studio Blitz

Studio Blitz

Un serviciu de nunta aparte – filmarea cu drona

Tehnologia din ziua de azi a ajuns sa intreaca orice asteptari ale societatii, de aceea pana si in domeniul popular al receptiilor de nunta au fost introduse noi si noi tendinte care fac ravagii. Printre cele mai recente astfel de inovatii se numara si drona – “o mica ‘aeronava’ ce poate fi pilotata de la sol si adesea are incorporata si o camera foto/video”, conform cu spusele reprezentantilor echipei video Studio Blitz din Bucuresti.

Dronele sunt un fel de elicoptere controlate prin telecomanda care se regasesc pe piata in diferite dimensiuni si forme. De obicei, acestea sunt echipate cu camere foarte puternice care surprind pana in cel mai mic detaliu toate momentele, clipele si intamplarile din ziua nuntii. Apeland la serviciul “Filmare cu drona” de pe site-ul studioblitz.ro, orice cuplu roman se poate mandri cu un videoclip de nunta inspirat din filmele americane.

Dronele mai sunt cunoscute drept “mini aeronave fara pilot”, dar sunt foarte bine controlate de la sol de un cameraman din Bucuresti, cu experienta bogata in filmarea de nunta. Cuplurile din toata tara cauta din ce in ce mai mult sa beneficieze la evenimentul special de la data stabilita pe invitatie de cele mai bune servicii si filme de nunta posibil.

Gratie serviciilor Studio Blitz, se ofera cel mai bun cameraman din Bucuresti pentru filmarea cu drona

Aceasta inovatie in materie de servicii profesionale pentru nunta produce cele mai minunate cadre si filmulete cinematografice, aeriale, depasind simplul serviciu video de la o nunta din trecut. Acest tip special de filmare ofera o vizualizare macro a tuturor orelor scurse inca din dimineata pregatirilor si pana la petrecerea de la local. Sunt filmate diferite clipe si amanunte de la nunta pe care nimeni nu le-ar putea vedea altfel.

Pentru ca se doreste ca evenimentul fericit sa se produca fara repercusiuni si in cele mai bune conditii, un cameraman din Bucuresti de la Studio Blitz are grija de unele aspecte importante legate de filmarea propriu zisa cu drona.

Mai intai de toate, se asigura faptul ca dronele sunt acceptate in zona in care se va desfasura evenimentul de nunta. Vinariile si resedintele private sunt cele mai populare locatii de interes pentru filmarea cu drona. Impreuna cu mirii, cameramanul Studio Blitz din Bucuresti stabileste aceasta prioritate si ia in calcul toate posibilitatile de organizare a acestui serviciu special.

Dronele sunt bune pentru distragerea atentiei de la alte lucruri

O filmare cu drona e tot timpul deosebita, dar apoi o filmare de nunta realizata cu drona? Cum suna asta?” este intrebarea adresata de specialistul Sorin Latia de la Studio Blitz. “Ei bine, cu serviciul de filmare nunta oferit de Studioblitz chiar puteti avea parte de asa ceva!” mai sustine reprezentantul studioului video din Bucuresti.

Din experienta acumulata de-a lungul timpului de cameramani ce au filmat cu drona, s-a dovedit faptul ca cei mai multi invitati raman uimiti in fata unui asemenea serviciu aparte. Dar, si cand este vorba despre mire si mireasa, drona poate face minuni. Aceasta ii poate distrage pe cei doi indragostiti de la alte mici probleme sau amanunte care par sa nu iasa perfect si constituie un adevarat hit in domeniul ofertelor video pentru o nunta din ziua de azi.

O filmare cu drona este unica iar amintirile de la nunta devin mult mai pretioase. Intrebarile adresate de reprezentantii echipei Studio Blitz din Bucuresti fac pe majoritatea viitorilor miri sa aleaga ceva cu totul unic cand vine vorba despre filmarea nuntii lor. Pentru ca nu se mai doreste ca un asemenea eveniment sa fie comun si sa dispara repede din memoria participantilor, noua moda in filmarea de nunta – drona - face adevarate minuni.

De ce sa nu iesiti in evidenta cu nunta voastra? De ce sa nu aveti o filmare in tendintele acestui an (si ale anilor ce vor urma)?” este intrebarea si totodata sugestia profi a celui mai bun cameraman din Bucuresti.

La Studio Blitz poate fi regasita o oferta foarte buna in ceea ce priveste acest serviciu video pentru toate cuplurile moderne din Romania iar rezultatele survenite incanta pe toata lumea.

Taguri: studio blitz