Specialistii E-ring avertizeaza asupra atentiei semnului astrologic in momentul achizitionarii unui inel de logodna

BUCURESTI - 8 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O parte dintre oameni considera ca forma inelului este determinata de cea a Soarelui sau a Lunii, in timp ce altii cred ca inelul nu face decat sa urmeze forma fireasca a degetului uman. Exista si firi mai poetice care ajung sa creada ca spatiul liber descris de inel nu este unul oarecare, ci poate fi considerat simbolul unei porti care leaga doua lumi pentru totdeauna: una cunoscuta si una necunoscuta. Oricum ar fi, inelul de logodna este cea mai frumoasa si mai asteptata bijuterie, asa ca specialistii E-ring ofera sfaturi referitoare la achizitionarea inelului de logodna.

www.e-ring.ro

www.e-ring.ro

Alegerea inelului de logodna potrivit este extrem de importanta. Inelul de logodna este una dintre cele mai importante bijuterii, asa ca trebuie sa fie ales facand cele mai bune si drastice selectii. Specialistii E-ring  ofera cele mai bune criterii de alegere a inelului de logodna, amintind de semnificatiile pietrelor pretioase:

“Pentru ca exista foarte multe pietre care orneaza inelul, de-a lungul timpului s-a format o intreaga istorie care tine cont de luna nasterii, oferind purtatoarei noroc si protectie. Se considera ca luna ianuarie trebuie sa fie reprezentata de granat, piatra adevarului si a increderii, protectoare impotriva otravirii, cu puteri miraculoase in oprirea sangerarii si a infectiilor. In februarie trebuie sa alegeti ametistul deoarece aceasta piatra protejeaza soldatii in lupta si da purtatoarei curaj. In luna martie se ofera acvamarinul deoarece aceasta piatra este ocrotitoarea marinarilor. Aprilie este luna diamantului deoarece acesta reprezinta diamantul, simbolul puterii, al curajului si al invincibilitatii. Smaraldul este potrivit lunii mai deoarece protejeaza mintea si ochii. Perlele sunt asociate lunii iunie, si nu numai, acestea fiind considerate puterea de a iubi, protectie si noroc. In luna iulie se recomanda daruirea rubinului, in timp ce in luna august piatra olivin. In septembrie, se ofera safir, in luna octombrie opal, tropazul galben in noiembrie, iar in decembrie topazul albastru.”, considera managerul E-ring.

In aceeasi masura, specialistii E-ring avertizeaza asupra faptului ca astrele sunt cele care influenteaza in mod cert destinul oamenilor. Potrivit astrologilor, corpurile ceresti puteau afecta aparitia, temperamentul, dispozitia, sanatatea, caracterul si norocul oamenilor.

Inelele astrologice pot fi gasite chiar si la E-ring, fiind disponibile intr-o gama variata de modele: “La E-ring gasesti inele de logodna superbe care impresioneaza si cele mai rafinate gusturi. Ele pot fi alese in functie de astrologia purtatoarei si vor lasa o nota de eleganta. De-a lungul timpului, am inteles ca istoricul bijuteriilor este foarte important, asa ca ne-am dat interesul pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii”, declara bijutierul de la E-ring.

Bijuterii cu perle naturale

Naturaletea unei femei poate fi surprinsa prin intermediul unui inel cu perla naturala. O perla naturala este intotdeauna pe gustul unei femei rafinate si nu va da niciodata gres, spun specialistii E-ring.

Sigur ca inelul trebuie sa fie ales si in functie de forma, dimensiune sau tipul materialului. Inelul poate avea o piatra rotunda, un diamant Princess, Cushion, Heart, Marquise, Para, Oval, Emerald, Radiant sau Assucher. Fiecare dintre aceste pietre au semnificatiile lor si pot impresiona o persoana. Totul depinde de preferintele domnisoarei.

Sfaturile E-ring se refera la alegerea unui inel in functie de preferintele si de dorintele domnisoarei. De asemenea, daca  inelul este daruit cu draga inima, domnisoara va simti acest lucru, iar bucuria acceptarii sale va fi mult mai mare.